Tlačové správy

Aj vaše bývanie môže byť úplne úžasné. Vieme, ako na to...

Keby mal človek na výber, pravdepodobne by si zvolil iný spôsob financovania svojho bývania ako prostredníctvom úveru. Lenže nasporiť si celú potrebnú sumu je takmer nemožné, spoliehať sa na dar alebo dedičstvo je priveľmi neisté a preto prím v bankových ponukách chtiac-nechtiac hrajú práve úvery.

Ilustračný obrázok k článku Aj vaše bývanie môže byť úplne úžasné. Vieme, ako na to...
Zdroj: Dnes24.sk

Možností je veľa, vyberať treba naozaj pozorne. Aby sme vám to uľahčili, sprostredkujeme vám informácie o jednej z najlepších ponúk na trhu. Špecialisti na financovanie bývania z Prvej stavebnej sporiteľne pre vás pripravili vynikajúci bankový produkt, ktorý priebežne vyvíjajú a vylepšujú. Vďaka stavebnému sporeniu v PSS, a. s., sa dôkladne pripravíte na svoju budúcu investíciu do nového alebo lepšieho bývania, a keď budete potrebovať, môžete si vybrať z pestrej palety úverov.

Úver s odmenou

Ak sa teraz rozhodnete pre úver na financovanie bývania od PSS, a. s., po jeho splatení na vás čaká štedrá odmena. Jej výška môže dosiahnuť až 15 mesačných splátok vášho úveru, čo môže byť aj 11 000 €. Každému, kto riadne (bez omeškania) a načas (teda ani nie predčasne) splatí svoj úver, dáme prostriedky vo výške jednej splátky za každé dva roky splácania. Spočítajte si sami, aká vysoká bude vaša odmena!

Výhodné podmienky

Mimochodom, Prvá stavebná sporiteľňa svojmu sporiacemu klientovi požičia až do 50 000 € aj bez zakladania nehnuteľnosti v prospech banky. Za tieto prostriedky sa dá zabezpečiť si nové bývanie a určite aj zrekonštruovať to svoje súčasné. Riešenie existuje aj v prípade, ak potrebujete viac peňazí. Takýto úver má ešte nižšiu úrokovú sadzbu ako ten predchádzajúci. Potrebné je však, zabezpečiť ho nehnuteľnosťou.

Viac informácií získate na www.pss.sk, alebo zatelefonujte na 02/58 55 58 55.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Prvá stavebná sporiteľňa
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM