Tlačové správy

Ararat opäť podporuje divadelné umenie na doskách Štúdia L+S

V novej divadelnej sezóne si opäť raz prídu na svoje milovníci umenia a výnimočného brandy.

Ilustračný obrázok k článku Ararat opäť podporuje divadelné umenie na doskách Štúdia L+S
11
Galéria
Zdroj: Media&Communication Consulting

Legendárne arménske brandy Ararat sa už dlhé roky spája s podporou umenia a výnimočných talentov. A to nielen v jeho rodnom Arménsku, ale aj v ostatných kútoch sveta. V minulej divadelnej sezóne sa Ararat stal partnerom Štúdia L+S a na ich spoluprácu sa môžeme tento rok tešiť opäť.

„Skutočnú kvalitu overí až čas. A aj keď je naša spolupráca so Štúdiom L+S ešte mladá, o to viac sme radi, že môžeme podporovať takú stálicu medzi slovenskými divadlami. Za tie roky na ich doskách dozrelo veľa divadelných hviezd a my v Ararate vieme oceniť všetko, čo dozrieva. Naša posledná televízna kampaň pripíja na všetkých, ktorí napĺňajú naše životy. A neviem si predstaviť divadlo, ktoré za posledné roky naplnilo viac ľudí radosťou z divadelného umenia ako práve Štúdio L+S,“ hovorí Matúš Kollár, brand manažér značky Ararat.

Lahodné spojenie Araratu a divadla

Už od 11. septembra si na doskách divadla Štúdio L+S môžete pozrieť celý rad skvelých predstavení ako Môj dobrý kamarát, Tri grácie z umakartu, Skaza Titaniku či Život na trikrát, a tešiť sa môžete na skvelých slovenských hercov ako Emília Vášáryová, Milan Lasica, Marián Labuda, Marta Sládečková, ale aj mnohí ďalší.

Radosť z partnerstva má aj výkonný riaditeľ Štúdia L+S, Pavol Danišovič: „Tešíme sa zo všetkých našich partnerov, obzvlášť ak ide o takých, ktorí vyznávajú rovnaké hodnoty ako my. Už minuloročná spolupráca ukázala, že s Araratom sme si naozaj sadli. Potvrdiť to môže aj nejeden návštevník divadla, ktorý mal možnosť toto brandy ochutnať, v našej kaviarni patrí k najžiadanejším. A neodolali sme ani my, samozrejme, po predstavení,“ dodáva s úsmevom.

Divadelný zážitok si vďaka Araratu aj tento rok budete môcť umocniť lahodnou chuťou brandy s jemnou chuťou medu či orieškov a osviežujúcou arómou ovocia a drevín. Nie nadarmo bol kedysi v jeho rodnom Arménsku považovaný za nápoj bohov…

Tento arménsky národný poklad vyrába Yerevan Brandy Company, pričom používa tradičné postupy ešte z roku 1887. Jeho chuť je naozaj overená časom – zachutil aj takým legendám ako Winston Churchill či Agatha Christie. Medzi to najlepšie, čo môžete zo značky Ararat ochutnať, patria napríklad 10-ročný Akhtamar, 20-ročný Nairi, lahodný Dvin či 30-ročné Erebuni.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Ararat opäť podporuje divadelné umenie na doskách Štúdia L+S
11
Galéria
Foto: Ctibor Bachratý / Zdroj: Media&Communication Consulting
Zdroj: Media&Communication Consulting
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM