Rastislav Búgel Krimi

Auto vrazilo do škodovky s rodinou: Vo fiate zahynul vodič (†20) a spolujazdec (†23)

Obrovská tragédia na našich cestách. O život prišla dvojica mladíkov.

Ilustračný obrázok k článku Auto vrazilo do škodovky s rodinou: Vo fiate zahynul vodič (†20) a spolujazdec (†23)
Zdroj: TASR

Polícia dokumentuje vážnu dopravnú nehodu medzi Trnavou a obcou Biely Kostol, ktorú neprežila posádka Fiata Marea, 20-ročný vodič a jeho 23-ročný spolujazdec. Vozidlo prešlo 1. marca pred 19.00 hodinou v úseku cesty do protismeru, kde sa zrazilo so Škodou Octavia. V nej boli rodičia a dve deti.

Na mieste zasahovali trnavskí hasiči, ktorí vyslobodzovali mladých mužov, zakliesnených vo Fiate. Cestujúcich zo Škody záchranári previezli do nemocnice. Príčinou zrážky bola pravdepodobne neprimeraná rýchlosť jazdy. Informovali o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová a hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Zuzana Farkasová.

Presné príčiny nehody polícia na mieste zisťovala aj so znalcom z odboru cestná doprava. Miesto nehody bolo uzavreté a policajné hliadky presmerovali dopravu cez Trnavu, miestnu časť Kamenný Mlyn a obec Biely Kostol.

Polícia dôrazne žiada najmä mladých vodičov, aby jazdu prispôsobovali aktuálnej situácii na ceste a najmä svojim schopnostiam. Z dôvodu neprimeranej rýchlosti sa auto na mokrej vozovke stáva často neovládateľným a zrážke s iným vozidlom či pevnou prekážkou sa dá len ťažko zabrániť. Predísť kolíznej situácii na ceste však môže každý vodič zodpovedným prístupom.

Vo fiate zahynul vodič (†20) a spolujazdec (†23)
1
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM