Dominika Handzušová Futbal

Bíli Andeli sa zrejme dočkajú zmeny trénera: Jarábka má údajne vystriedať Dovalil

V slovenskom futbalovom klube FC Spartak Trnava by mohlo prísť k zmene na lavičke. Podľa informácií špecializovaného portálu efotbal.cz by mal súčasného trénera Juraja Jarábka nahradiť vo funkcii Čech Jakub Dovalil.

Ilustračný obrázok k článku Bíli Andeli sa zrejme dočkajú zmeny trénera: Jarábka má údajne vystriedať Dovalil
Zdroj: TASR

Dovalil dosiaľ pôsobil pri českých mládežníckych tímoch, naposledy pracoval ako tréner tamojšej „dvadsaťjednotky“. Zatiaľ nikdy neviedol profesionálny tím „dospelých“.

„Mal by sa stať trénerom v Spartaku Trnava. Ambiciózny klubový boss Dušan Guľáš chce mužstvo kompletne prestavať a Dovalil má byť súčasťou tejto prestavby,“ prezradil pre efotbal.cz dobre informovaný zdroj.

Fanúšikovia Trnava už dlhší čas lobujú za Jarábkov odchod, viackrát prezentovali svoj negatívny postoj k súčasnému trénerovi a uviedli, že pre nich ďalej nie je akceptovateľnou postavou v klube.

„V Trnave môže trénera meniť iba majiteľ klubu Vladimír Poór, a to sa ešte nestalo. My sa teraz najviac sústredíme na otvorenie novej City Areny, týchto príjemných starostí máme všetci plnú hlavu,“ povedal v reakcii generálny manažér Spartaka Viktor Blažek.

Jarábek zasadol na trnavskú lavičku v roku 2013, najlepšie umiestnenie s „andelmi“ dosiahol v ročníku 2013/2014, keď skončili na tretej priečke. V minulej sezóne obsadili vo Fortuna lige štvrté miesto.

Po úvodných piatich kolách sezóny 2015/2016 patrí Spartaku vo fortunaligovej tabuľke s piatimi bodmi až deviate miesto.

Mohlo by vás zaujímať:
Spartak v dohrávke už aj s Majtánom: Vyhrať chceli obe mužstvá, body si napokon delili
Na otvorenie City Arény sa pripravuje aj polícia: Pozor na TIETO obmedzenia!

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM