Dominika Handzušová Futbal

Bíli Andeli vycestujú podporiť svoj tím: Na nápor fanúšikov sa chystá aj polícia

Polícia je pripravená dohliadať na verejný poriadok počas futbalového stretnutia medzi klubmi DAC Dunajská Streda a Spartak Trnava. V prípade jeho narušenia alebo páchania inej protiprávnej činnosti budú policajti pripravení zasiahnuť.

Ilustračný obrázok k článku Bíli Andeli vycestujú podporiť svoj tím: Na nápor fanúšikov sa chystá aj polícia
Zdroj: TASR

V uliciach Dunajskej Stredy bude na bezpečnosť občanov dohliadať niekoľko desiatok policajtov služby poriadkovej, kriminálnej a dopravnej polície. Monitorovať budú situáciu pred, počas i po ukončení zápasu.

Dopravu by ochromiť nemali

Príchod asi 400 fanúšikov z Trnavy sa očakáva vlastnými dopravnými prostriedkami. Policajné opatrenia začnú približne dve hodiny pred zápasom. „S dopravnými obmedzeniami sa občania stretnú len v prípade, ak si to aktuálna situácia bude vyžadovať,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Polícia vyzýva fanúšikov

„Vyzývame všetkých futbalových fanúšikov, aby sa vyhli akémukoľvek nešportovému správaniu a porušovaniu verejného poriadku. Polícia bude situáciu pred, počas a po ukončení zápasu monitorovať nielen v bezprostrednej blízkosti štadiónu, ale aj v širšom okolí,“ uviedla hovorkyňa. Dodala, že v prípade narušenia verejného poriadku alebo páchania inej protiprávnej činnosti budú policajti pripravení zasiahnuť.

Mohlo by vás zaujímať:
Po zaslúženej výhre postup do 3. predkola: Kapitán Sabo sa postaral o dva góly
Kladivom sa vlámal do auta: Zlodeja (40) chytili policajti na úteku z miesta činu

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM