Monika Hanigovská Futbal

Centrum Trnavy sa zmenilo na nepoznanie: Trojičné námestie v červenom dyme, VIDEO

Oslavy majstrovského titulu pokračovali pri mestskej veži. Trojičné námestie zahalil červený dym. Pozrite si atmosféru osláv na videu.

Ilustračný obrázok k článku Centrum Trnavy sa zmenilo na nepoznanie: Trojičné námestie v červenom dyme, VIDEO
Zdroj: youtube

Titul je náš! Bola to veta, ktorá sa mnohokrát za jasného spevu, či pokriku takpovediac niesla ulicami Trnavy počas trojdňových osláv majstrovského titulu.

Majstrovský titul sa oslavoval aj na tamojšom štadióne, pri príchode majstrovského tímu andelov na ikonickom autobuse ale aj na tribúne.

Fanúšikovia trnavského klubu však pokračovali v oslavách aj po oficiálnom programe. V sobotu sa vydali sa Trojičné námestie, kde zavŕšili vlastnú oslavu titulu.

Okolie mestskej veže sa zmenilo na veľkú oslavu majstrovského titulu. Ružový dym zo svetlíc, ktorý sa rýchlo zmenil na červenú, doslovne „vyplnil“ priestor Trojičného námestia na nepoznanie. Mestskú vežu skrášlila vlajka s nápisom Majstri. Po chvíľke sa však i tá stratila v hustom dyme.

Atmosféru osláv v srdci Trnavy podčiarkoval spev fanúšikov, pokriky, najmä „titul je náš“ aj radostné tance. Pozrite si ešte raz nedávne nočné oslavy na Trojičnom námestí v Trnave.

VIDEO: Trojičné námestie zahalil červený dym.  Titul sa oslavoval aj v noci.
1
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM