Dominika Handzušová Krimi

Cestný pirát (28) na diaľnici: Luxusná audina sa rútila rýchlosťou cez 200 kilometrov za hodinu!

Policajti špeciálneho dopravného oddelenia pod názvom Kobra majú za sebou rušnú akciu. V úseku Trnava - Bratislava prenasledovali Audi, ktoré povolenú rýchlosť prekročilo takmer o stovku.

Ilustračný obrázok k článku Cestný pirát (28) na diaľnici: Luxusná audina sa rútila rýchlosťou cez 200 kilometrov za hodinu!
Zdroj: TASR

Cestný pirát, šoféroval svoje Audi S7 po diaľnici D1 rýchlosťou viac ako 200 kilometrov za hodinu. Kobra vozidlo prenasledovala v úseku Trnava – Bratislava, kde je povolená cez deň maximálna rýchlosť 110 kilometrov za hodinu.

„Napriek tomu nerešpektoval zákon a išiel rýchlosťou až 208 kilometrov za hodinu,“ informovala hovorkyňa policajného prezídia Denisa Baloghová. Policajti mužovi (28) na mieste zadržali vodičský preukaz. Ide o vodiča, ktorý mal problémy s nadmernou rýchlosťou už aj v minulosti. Do jeho karty vodiča tak pribudne ďalší záznam.

Priestupok bude riešiť Okresný dopravný inšpektorát v Trnave. Ako spresnila Baloghová, v správnom konaní mužovi hrozí pokuta od 150 do 800 eur a zákaz činnosti do troch rokov. „V tomto prípade sa našťastie nikomu nič nestalo a bezohľadnou jazdou nikto neprišiel o život,“ doplnila.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM