Erik Bojničan Krimi

Chvíle hrôzy v areáli školy: Pes zaútočil na dievčatko (5)!

Pes podľa mužov zákona zaútočil na dievčatko (5). Ako sa to celé odohralo? Policajti opisujú priebeh.

Ilustračný obrázok k článku Chvíle hrôzy v areáli školy: Pes zaútočil na dievčatko (5)!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia bola včera (5.4.) okolo 17.00 h podľa slov hovorkyne KR PZ v Trnave Martiny Kredatusovej privolaná k incidentu, ku ktorému došlo v meste Piešťany. V areáli strednej záhradníckej školy zaútočil podľa policajtov pes plemena Akita Inu na päťročné dievčatko.

Ako uvádzajú muži zákona, skupina mladých ľudí a medzi nimi aj päťročné dievčatko s matkou, ktorí sa vzájomne poznali, boli spolu vonku. „Jeden z mladíkov mal zo sebou aj psa, ktorého mal po celý čas na vôdzke a s náhubkom. Po krátkej prechádzke vošli do otvoreného areálu školy, kde si chceli posedieť. Tu dal majiteľ psovi dole náhubok, aby sa mohol napiť vody, naďalej ho však mal na vôdzke. Dievčatko viackrát prišlo k psovi a pohladkalo ho, no na ďalší raz pes na ňu zaútočil a pohrýzol ju do vlasovej časti hlavy,“ opísala Kredatusová.

V dôsledku útoku dievčatko podľa policajtov utrpelo skalpačné poranenie hlavy a poranenie ušnice. „Polícia prijala trestné oznámenie a túto udalosť preveruje ako ublíženie na zdraví,“ doplnila hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM