Monika Hanigovská Rôzne

Články, ktoré zaujali: Predstavujeme vám tie, na ktoré sa klikalo najviac

Týždeň ubehol ako voda a priniesol aj niekoľko zaujímavých tém. Na ktoré články čitatelia nášho portálu klikali najviac? Prinášame vám ich v súhrne.

Ilustračný obrázok k článku Články, ktoré zaujali: Predstavujeme vám tie, na ktoré sa klikalo najviac
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Dedinka po kvete

Leží len približne 30 minút autom od Trnavy, pritom ukrýva niekoľko pozoruhodností. Pôsobil v nej známy spisovateľ. Útočisko pred Turkami v nej našli aj Chorváti. Reč je o malebnej dedinke, ktorej názov je odvodený od kvetu. Poznáte ju?

Kompletný program Adventných trhov

Najkrajšie sviatky roka sú už skoro tu. Mesto pri tejto príležitosti predstavilo program Adventných trhov. Ich súčasťou bude aj novinka. Pozrite sa, čo všetko nás čaká.

Raritný nález

Prechádzali okolo nej a mysleli si, že je len kameňom. Jeho lebku vytŕčajúcu vrchnou časťou priamo do značkovaného turistického chodníka považovali niekoľko dlhých rokov návštevníci za kameň. To, že odolala tisícom nôh vďačí skutočnosti, že bola plná hliny. Nález je za takýchto okolností podľa archeológa KPÚ Matúša raritou. Prečítajte si o tom viac.

Andrej Kiska v Trnave

UCM v Trnave zažila vzácnu štátnu návštevu. Vysokú školu navštívil samotný prezident Andrej Kiska. Po oficiálnom privítaní sa prezidenta dočkali aj študenti UCM.

Detský ohňostroj

Posledný deň roku 2016 napriek komplikáciám dokázal rozžiariť všetky detské oči, a priniesol v závere roka vytúžený detský ohňostroj. Zisťovali sme, ako tomu bude tento rok.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM