Monika Hanigovská Rôzne

Čo by vám nemalo ujsť z tohto týždňa: 5 zaujímavých správ z Trnavy

Nestíhali ste sa počas týždňa plne venovať spravodajskému dianiu v Trnave? Prinášame vám výber 5-tich zaujímavých správ z nášho portálu.

Ilustračný obrázok k článku Čo by vám nemalo ujsť z tohto týždňa: 5 zaujímavých správ z Trnavy
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Vianočná výzdoba

Aj Trnava už začala dýchať sviatočnou atmosférou a to aj vďaka vianočnej výzdobe, ktorú môžete nájsť v centre nášho mesta aj v jeho okolí. Vybrali sme sa s našim objektívom pozrieť práve na takéto miesta, kde vianočná výzdoba spríjemňuje ľudom predsviatočný čas. Veď si to pozrite.

Prvý sneh

Perinbaba sa v stredu v Trnave opäť predviedla v akcii. Po nedávnom pofukovaní snehu, ktorý sa v našom meste nestačil navrstviť a topil sa, bola v stredu večer úspešnejšia. Z oblohy sa sypali vločky a počasie bolo mrazivé. Napokon sme sa tak aj v Trnave dočkali prvého napadnutého snehu.

3 dobroty

K vianočným trhom okrem stánkov s tovarom, výzdoby a atrakcií či kultúrneho programu zaručene patria aj všakovaké dobroty, ktoré lákajú naše zmysly. My sme sa vybrali zistiť priamo na miesto konania trnavských vianočných trhoch, aké pochúťky sú tento rok pre návštevníkov pripravené. Tu je trio dobrôt, ktoré nás zaujali najviac.

Nevšedná projekcia

Nevšedná projekcia v centre Trnavy! Pozoruhodný projekt zahalil budovu radnice do svetla, zvuku a abstraktných motívov Vianoc. Zaujímavá projekcia fungovala pomocou infračervených kamier a ľudských prstov. Projekt si mohli vyskúšať doslova na svojich prstoch aj mnohí návštevníci. Pozrite si čarovné video.

Ihrisko

Trnavčania sa majú na čo tešiť. V športovom areáli Slávia v Trnave prebieha rekonštrukcia známeho detského ihriska. Vynovené ihrisko poteší mnohých vyznávačov oddychu a športovania. Boli sme sa pozrieť priamo na mieste, ako to tam vyzerá.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM