Šport

Dajte si riadne do tela. V Trnave sa chystá FIT UP! športový deň

Parádna zábava, množstvo hodnotných cien a hlavne deň venovaný športu. V Trnave sa môžete zapojiť hneď do niekoľkých aktivít a dopriať tak svojmu telu zdravý pohyb na čerstvom vzduchu.

Ilustračný obrázok k článku Dajte si riadne do tela. V Trnave sa chystá FIT UP! športový deň
Zdroj: PR

Príďte si zašportovať a zasúťažiť o veľa hodnotných cien. Vyhrať môžeš jedno z troch áut na víkend s plnou nádržou, 2 kolobežky Micro aj pre dospelých, JBL UNDER ARMOUR wireless slúchadlá, športové oblečenie UNDER URMOUR, balíčky ajurvédskych procedúr, piknikové deky, výživové doplnky, hračky pre deti od Vnímavé hračky, FIT UP! členstvá a vecné ceny a veľa ďalšieho.

A čo si pre vás pripravili?

  • Turnaj vo futbale (tímy 4+1)
  • Cross up maratón
  • Jógu

Už v nedeľu 18. júna vás pozývame na FIT UP! športový deň, ktorý sa uskutoční v Trnave na Slávii.

Zdroj: PR

Na svoje si prídu aj deti, ktoré sa budú môcť zapojiť do športových aktivít a zábavných hier, vyskákať sa na nafukovacích atrakciách, alebo si nechať pomaľovať tvár. Vyskúšať si budú môcť taktiež detskú jógu, ktorá je prezentovaná zábavnou formou.

O zábavu sa postará moderátor celej akcie Mišo z Talentu a do kroku bude hrať DJ Dalton Mayer. Tešiť sa môžete aj na tanečné vystúpenie Streetbeats Crew, Michala Pokorného a jeho biketrial show a trnavských workoutistov Bar Warriors Trnava.

Zdroj: PR

Vstup na akciu je pre všetkých zdarma. Štartovné na športové disciplíny (futbal, cross up a jóga pre dospelých) je spoplatnené sumou 2 eur, za ktorú získa súťažiaceho pitný režim a 1 tombolový lístok. Ďalšie tombolové lístky bude možné zakúpiť za 1 euro.

Na mieste bude taktiež jógová terapeutka na pohyb detí aj dospelých, môžete sa nechať zmerať špeciálnou váhou na analýzu tela a s jedálničkom, a správnym prevedením cvikov poradia aj kvalifikovaní FIT UP! tréneri.

K dispozícii bude taktiež stánok s občerstvením, jedlom (aj zdravá varianta!) a teplými nápojmi.

Zdroj: PR
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM