Erik Bojničan Krimi

Ďalšia vážna nehoda na diaľnici: Muža (53) v kritickom stave letecky previezli do nemocnice

K ďalšej vážnej dopravnej nehode prišlo na diaľnici D1. Muž (53) utrpel vážne zranenia, v kritickom stave ho previezli vrtuľníkom do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia vážna nehoda na diaľnici: Muža (53) v kritickom stave letecky previezli do nemocnice
Zdroj: Facebook/Horská záchranná služba

S vážnymi nehodami sa dnes akoby roztrhlo vrece. Len pred pár chvíľami sme vás informovali o dopravnej nehode na diaľnici, pri ktorej sa zranili sa traja ľudia a musel zasahovať vrtuľník.

Ako informovala Zuzana Turočeková z ATE, k dopravnej nehode dodávky na diaľnici D1 neďaleko odpočívadla Červeník bola privolaná posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE zo strediska Nitra.

„Po prílete k miestu nehody prevzali leteckí záchranári do svojej starostlivosti 53-ročného muža, ktorý bol v dodávke spolusediaci. Po nehode ho museli z auta najskôr vyslobodiť hasiči,“ uviedla Turočeková.

Muž podľa podľa informácií z ATE utrpel vážne poranenia viacerých častí tela, pričom mu leteckí záchranári na mieste poskytli neodkladnú zdravotnú starostlivosť, následne ho preložili na palubu vrtuľníka.

„Muža s polytraumou v kritickom stave previezli vrtuľníkom do nitrianskej nemocnice. Ostatných zranených ošetrili zasahujúci pozemní záchranári,“ doplnicla Turočeková.

Foto: Ilustčané

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM