Aktualizované Dominika Handzušová Hokej

Deň otvorených dverí trnavského hokeja: Pripravená dražba, autogramiáda a predstavenie novej kolekcie oblečenia

Trnavský hokejový klub aj tento rok pripravil pre všetkých svojich priaznivcov Deň otvorených dverí. Hokejová atmosféra na zimnom štadióne zavládne na vedľajšej, tréningovej ploche.

Ilustračný obrázok k článku Deň otvorených dverí trnavského hokeja: Pripravená dražba, autogramiáda a predstavenie novej kolekcie oblečenia
Foto: Dominika Handzušová

V stredu podvečer si budete môcť preveriť svoje hokejové zručnosti v súťažiach nielen pre deti. Zaujímavé ceny sú pripravené aj v tombole. Záujemcovia o hokej a korčuľovanie si prídu na svoje pri prezentácii klubu.

Získajte podpis svojej hviezdy

Prítomní budú hráči A mužstva, od ktorých budete môcť získať podpis na autogramiáde. Hokejový klub si uctí aj svojich bývalých hráčov a funkcionárov a do Siene slávy trnavského hokeja uvedie nových členov.

Tradičná dražba dresov

Nebude chýbať klasická dražba. Tentokrát bude k dispozícii šesť aktuálnych zápasových dresov. Navyše bude prezentovaná nová kolekcia oblečenia HK Gladiators Trnava. Jej prezentácia bude spojená s predajom. Na najbližšom hokejovom zápase tak bude jasné, komu fandíte, mikina vás navyše môže v chladnom prostredí štadióna príjemne zahriať.

Samozrejmosťou je hudobný sprievod a pripravené bude aj občerstvenie. Hokejový podvečer je na programe na Zimnom štadióne v stredu 27. augusta od 18:00 hod.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM