Krimi

Desivá udalosť v Trnave: Mladík (19) spadol do 15-metrovej šachty!

Hasiči informovali, že 19-ročný mladý muž spadol v Trnave do 15-metrovej šachty. Tu sú ďalšie informácie!

Ilustračný obrázok k článku Desivá udalosť v Trnave: Mladík (19) spadol do 15-metrovej šachty!
Zdroj: TASR

Vedúci oddelenia operačného riadenia krajského riaditeľstva hasičov v Trnave informoval, že hasiči dnes v skorých ranných hodinách vyťahovali 19-ročného mladíka zo Srbska z 15-metrovej šachty, do ktorej spadol počas lezenia po fasáde výškovej budovy úradu práce v Trnave. Dodal, že na pád mladého muža do šachty upozornila bezpečnostná služba.

Šachta, nachádzajúca sa v stiesnenom priestore medzi dvoma budovami, má otvor s rozmermi 1 × 5 metrov a zasahujúci príslušníci sa do nej spustili lezeckou technikou.

Podľa slov hasičov mladý muž na dne pri ich príchode najskôr nejavil známky života, no neskôr sa ukázalo, že dýcha, no nie je schopný žiadneho pohybu. Hasiči do šachty spustili nastavovacie rebríky a ďalšie prostriedky, aby vytvorili provizórnu prístupovú cestu aj pre záchrannú zdravotnú službu. Potom mladého muža pomocou lezeckej techniky, rebríkov a nosidiel vytiahli a následne bol odvezený do nemocnice.

Podľa policajnej hovorkyne v Trnave Martiny Kredatusovej polícia v súčasnosti udalosť dokumentuje, vykonáva obhliadku miesta činu a zisťuje okolnosti jeho pohybu v priestoroch budovy.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM