Dominika Handzušová Kultúra

Detská výtvarná Radosť: Príďte sa pozrieť na fantáziu v tvorbe detí

Radnica ožije veselými farbami a bezstarostným pohľadom na svet. Až do konca novembra si tu môžete pozrieť výstavu detskej tvorby.

Ilustračný obrázok k článku Detská výtvarná Radosť: Príďte sa pozrieť na fantáziu v tvorbe detí
Zdroj: Dnes24.sk

Žiaci výtvarného krúžku Rybička a kreatívneho ateliéru pod vedením trnavskej výtvarníčky Oksany Lukomskej vystavujú svoje diela na radnici. Výstava pod názvom Radosť bude mať vernisáž v utorok 14. októbra o 17:00 hod. v západnom krídle radnice.

„Radosť je prítomná na všetkých hodinách mojej práce s deťmi. Najdôležitejšie pre mňa je, aby sa deti tešili z objavovania nových nápadov a aby sa tvorba stala radostnou súčasťou ich života. Ich úprimnosť a sloboda vo výtvarnom prejave a radosť z experimentovania s farbami diváka očarováva a inšpiruje. Príďte sa aj vy pozrieť, koľko fantázie je v tvorbe detí, ktoré sa chcú s vami podeliť o jasot svojho srdca,“ pozýva na výstavu Oksana Lukomska. Pod jej vedením sa v spolupráci s Knižnicou Juraja Fándlyho uskutočnilo mnoho tvorivých dielní a aktivít podnecujúcich kreatívnosť detí, ich vzťah ku knihám a knižným ilustráciám.

Výstava bude otvorená každý utorok a štvrtok od 10:00 hod. do 12:00 hod. a od 14:00 hod. do 17:00 hod. a tiež v nedeľu 19. októbra od 14:00 hod. do 17:00 hod. Výstava potrvá do 27. novembra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM