Dominika Handzušová Kultúra

Divadlo Kontra s hrou Nenávidím: Budete sa smiať tak, až budete plakať

Komédia Nenávidím získala na Kremnických gagoch Cenu Stana Radiča, ocenenie pre objav roka. Nechajte sa nevšedným zážitkom priklincovať k sedadlu.

Ilustračný obrázok k článku Divadlo Kontra s hrou Nenávidím: Budete sa smiať tak, až budete plakať
Zdroj: TASR

Po úspechu s predstavením Rum a vodka prichádza divadlo Kontra do Trnavy s ďalšou hrou. V réžii Klaudyny Rozhin sa opäť predstaví Peter Čižmár.

Kritika každodennosti

Či to, čo vidíš dookola seba, ťa ubíja, znervózňuje, uráža a zlostí? Ak áno, nie si sám! Príď a vypočuj si intímnu spoveď Adama Mňaučiaka, frustrovaného inteligenta – lúzra. Ide o prvé slovenské naštudovanie tragikomédie Marka Koterského, poľského špecialistu na šibeničný humor, ostrú satiru a výstižnú kritiku našej každodennosti. Kultová hra, ktorá ťa doslova priklincuje k sedadlám a zaručí, že ti ešte dlho ostane v pamäti.

Kedy a kde?

Divadelné predstavenie Nenávidím prebehne v utorok 11. novembra o 19:00 hod. v dočasnom kultúrnom priestore Berliner na Pekárskej 40, v bývalom dome Akadémie vzdelávania. Lístky si môžete kúpiť priamo na mieste, kapacita priestoru je však 50 miest a tak si ich môžete zarezervovať na emailovej adrese rezervacie@malyberlin.sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM