Monika Hanigovská Rôzne

Doprajte si relax cez víkend: Aké zaujímavé podujatia môžete zažiť?

Ani sme sa nenazdali a je tu ďalší víkend. Ak sa rozhodujete, ako ho prežiť v Trnave, prinášame vám niekoľko tipov na zaujímavé podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Doprajte si relax cez víkend: Aké zaujímavé podujatia môžete zažiť?
Zdroj: TASR

Spievankovo

14. január, o 11.00, Kino Hviezda, Trnava (pridaný koncert)

Detské očká v našom meste rozžiari „Spievankovo“, koncert s kapelou Zajko band v Kine Hviezda. Detí si zaspomínajú na obľúbené pesničky od Spievanky a Zahrajka zo Spievankova. Môžete si prísť vypočuť a pozrieť známe detské hity z rozprávkovej krajiny Spievankovo.

Divadlo Na Hrane

14. január, o 19.00, Berliner na Pekárskej 40

Doprajte si dávku kultúry. Trnavčania si budú môcť vychutnať v našom meste Divadlo na Hrane, ktoré sa nám predstaví v sobotný večer so začiatkom o 19.00 h v dočasnom kultúrnom priestore Berliner. Za autorským Divadlom Na Hrane stojí dvojica Michal Chmeliar a Tomáš Lazár. Ako organizátor informuje, celovečerné predstavenie bude zložené z viacerých krátkych dialógov. A hoci každý z nich je samostatný, všetky spájajú prvky absurdna, irónie a satiry. Žánrovo sa „Divadlo Na Hrane“ najviac približuje k tomu, čo svojho času ľudom predstavovali známe tváre ako Voskovec a Werich, Horníček a Kopecký, či Lasica a Satinský.

ROCK SHOCK!

14. január, od 20.00, Art klub, Trnava

Ako už samotný názov napovedá, bude to poriadny rockový šok pre vaše sluchovody! Nechajte sa zlákať a odviažte sa naplno v novom roku so slovenskými rockovými skupinami. Hneď v začiatku si vychutnajte domácu rock’n’rollovú smršť HASH, ktorá funguje na našej trnavskej scéne už desať rokov. Organizátori sľubujú divokú hudobnú zábavu. Ďalšia pecka v podobe rockovej skupiny THE GANG, bude zmesou hardrockových koreňov v kombinácii s moderným zvukom a čírou energiou. Nenechajte si ujsť ani kapelu ACES, ktorá už stihla o sebe dať vedieť doma, i v zahraničí. Akcia sľubuje „všetky ruky hore“.

Všetko alebo nič

15. január, o 20.30, CINEMAX ARENA TRNAVA

Nechajte sa zlákať filmom „Všetko alebo nič“, v ktorom si vychutnáte nerozlučnú filmovú trojicu, Lindu (Táňa Pauhofová), Vandu (Klára Issová) a Edova (Ľuboš Kostelný). Každý z nich je iný, každý z nich má svoj príbeh, no spája ich vrúcne, oddané priateľstvo. Ich bláznivo plynúci život naruší Jakub (Michał Żebrowski), ktorý vnesie do Lindiných dní plno vášne a prísľubov na nový vzťah, no rozdielnosť pováh a náhľadu na svet robí ich vzťah komplikovanejším, ako by sa zdalo. Film je príbehom o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa nezabúda… aj keď vlastne toho nie sú hodní. Príbeh popretkávaný sarkazmom, humorom, hnevom, beznádejou, vášňou, smiechom, slzami, mužským egom a ženským sebavedomím.

Pod rúškom noci

15. január, o 19.30, Kino Hviezda, Trnava

Nedeľné kino ponúkne ďalšiu filmovú lahôdku. Film „Pod rúškom noci“ vás prevedie Amerikou a jej búrlivými 20-rokmi minulého storočia. Probihícia v tom čase umožňovala takmer každému s dostatkom ambícií a nervov získať moc a peniaze. Joe Coughlin (Ben Affleck) je synom policajného dôstojníka a už dávno rezignoval na zákony i na prísne zásady svojho otca. Vytvoril si svoje vlastné. S kumpánmi kradne peniaze iných a je len otázkou času, kedy sa jeho cesta skončí. Po nevydarenej lúpeži Joe síce prežije, ale musí do väzenia. Po prepustení, opúšťa chladný Boston a začína nový život v slnečnej Tampe na Floride. Vedený pocitom krivdy, ale vo viere lepšej, „slobodnej“ budúcnosti, buduje vlastnú sieť nelegálnej výroby a distribúcie rumu – vlastný život s vlastnými pravidlami. Všetko čo urobíš, sa ti však vráti, no nikdy nie tak, ako čakáš.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM