Erik Bojničan Krimi

Dopravná nehoda v Trnave: Výmena za volantom a náraz do zaparkovaného auta, FOTO

Policajná hliadka podľa mužov zákona zastavila mladé ženy, ktoré sa počas jazdy chceli vymeniť a vyhnúť sa ďalším problémom. Čo sa stalo?

Ilustračný obrázok k článku Dopravná nehoda v Trnave: Výmena za volantom a náraz do zaparkovaného auta, FOTO
2
Galéria

Ako informoval hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová, policajná hliadka zastavila mladé ženy, ktoré sa počas jazdy chceli vymeniť a vyhnúť sa ďalším problémom.

Policajti podľa slov M. Linkešovej dali znamenie na zastavenie vozidla Fiat Brava včera, krátko pred polnocou na Ulici Beethovenovej v Trnave. „19 ročná nevodička, ktorá sedela na mieste vodiča vzápätí pustila volant a snažila sa vymeniť si miesto so svojou kamarátkou. Dievčatám sa to nakoniec aj podarilo, no vozidlo, ktoré bolo bez dozoru, nekontrolovane vybočilo vľavo a narazilo do zaparkovaného auta VW CC,“ uviedla M. Linkešová.

Pri nehode sa podľa mužov zákona nik nezranil a polícia u kamarátok alkohol za volantom nezistila. „Problémom sa však nakoniec nevyhli. Policajti lustráciou zistili, že žena, ktorá prvotne sedela za volantom nie je držiteľkou vodičského oprávnenia,“ informovala ďalej M. Linkešová, podľa ktorej za spôsobenú dopravnú nehodu a jazdu bez vodičského oprávnenenia hrozí v zmysle zákona v správnom konaní pokuta od 300 do 1300 eur a zákaz činnosti od 12 do 60 mesiacov.

„Druhej dievčine, ktorá umožnila nevodičke viesť motorové vozidlo, ukladá zákon rovnako trest, v rozkaznom konaní do 50 eur a v správnom konaní do 100 eur,“ dodala M. Linkešová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

FOTO priamo z miesta: Dopravná nehoda v Trnave
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM