Rastislav Búgel Hokej

Dráma na trnavskom ľade: Topoľčany vyhrali až po samostatných nájazdoch

26. kolo prvej hokejovej ligy prinieslo poriadnu drámu na trnavský štadión. Domáci celok hostil tím z Topoľčian. O všetkom sa rozhodlo až v nájazdoch.

Ilustračný obrázok k článku Dráma na trnavskom ľade: Topoľčany vyhrali až po samostatných nájazdoch
Foto: Dominika Handzušová

Rozbeh prvej tretiny v 6. minúte prerušilo prasknuté prexisklo. Krátko po jeho výmene sa hostia prakticky prvou strelou dostali do vedenia, keď Hálu prekvapil Denis Mihalik. Trnava vyrovnávala pri presilovke, no hneď vzápätí do vedenia poslal Žochárov Nemček.

Po zákroku Kudleja na Ševčíka hrali domáci päťminútovú presilovku, ale na vyrovnanie si museli počkať až do tretej tretiny. Kuteja opäť prekonal Baran zblízka. Zápas sa tak herne otvoril, oba tímy mali svoje šance, ale nedokázali ich využiť. Napokon sa po tretí raz súboj týchto dvoch celkov skončil remízou. V nájazdoch o výhre hostí rozhodol Nemček.

TRNAVA – TOPOĽČANY 2:3sn (1:2, 0:0, 1:0 – 0:0, 0:2)

Rudolf Macko (tréner Trnavy): „Bol som trochu sklamaný, keď zo začiatku náš pohyb nebol dostatočný. Až neskôr sme sa dostali do tempa. Silnejšie tímy hrajú s nami vo väčšom kľude a viac tvoria. Topoľčany sa dobre na zápas pripravili, nič nechceli podceniť a my sme napokon radi aj za ten jeden bod.“

Miroslav Nemček (tréner Topoľčian): „Hrali proti sebe vyrovnané mužstvá, už tretí zápas sme uhrali remízu. Myslím, že hokej nebol kvalitný, skôr to bolo o taktike.“

Autor: Dominika Haršáni

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM