Monika Hanigovská Rôzne

FOTOGALÉRIA: Perinbaba sa v Trnave postarala o prvý sneh

V stredu v neskorých večerných hodinách sa aj v Trnave rozsnežilo. Perinbabe to tentoraz v našom meste vyšlo a postarala sa o prvý sneh. Hoci len na krátko.

Ilustračný obrázok k článku FOTOGALÉRIA: Perinbaba sa v Trnave postarala o prvý sneh
18
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Perinbaba sa v stredu v Trnave opäť predviedla v akcii. Po nedávnom pofukovaní snehu, ktorý sa v našom meste nestačil navrstviť a topil sa, bola včera večer úspešnejšia. Z oblohy sa sypali vločky a počasie bolo mrazivé. Napokon sme sa tak aj v Trnave dočkali prvého napadnutého snehu.

Nočné vrásky aj tešenie sa

Napriek studenému počasiu a sneženiu sa našli viacerí obyvatelia, ktorí opustili svoje príbytky a vydali sa do zasnežených trnavských ulíc. „Radosť určite nemám, dúfam, že to do rána zmizne. Sneh a auto to nejde vôbec spolu. Po pravde som nečakal takýto sneh. Nedávno poletoval, ale rýchlo sa topil. Mohlo to ešte počkať. Ako vidíte stále husto padá, uvidíme, čo dá ráno nášmu mestu, “ povedal nám Peter, keď nastupoval do svojho štvorkolesového tátoša.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Ako to už býva, našli sa však aj takí, ktorí si sneh vychutnávali. „Okolo jedenástej hodine ma zobudil pes. Nadšená som nebola, no len do momentu, keď som sa dostala von. Všetko je zasnežené, trbliece sa pod svetlami a pôsobí veľmi pokojne. Škoda, že mi už vnúčik spí, ten by sa veľmi potešil… Kto vie, ako bude zajtra,“ usmiala sa na nás sympatická Trnavčanka, zatiaľ čo sa jej pes vyváľal v prvej bielej vrstve napádaného snehu.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

V očakávaní

Mnohí Trnavčania tak boli v očakávaní, aká situácia ohľadom vystrájania Perinbaby v našom meste bude vo štvrtok ráno. To napokon však skôr potešilo motoristov, než milovníkov bielej vŕzgajúcej masy. V našom meste totiž po včerajšom snehu neostala v skorých ranných hodinách takmer žiadna stopa.

Ako to vyzeralo v Trnave v neskorých večerných hodinách si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Máte aj vy fotografie zo zasnežených ulíc Trnavy, či nejaké iné z nášho mesta či okolia, s ktorými by ste sa chceli podeliť? Pošlite nám ich na mail trnava@global24.sk

V OBRAZOCH: Perinbaba sa u nás predviedla, Trnava sa dočkala prvého snehu
18
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM