Dominika Handzušová Hokej

Gladiátori v Trenčíne aj s novými tvárami: Na striedačke si zápas užili Martin s Oliverom

Na úspešnú akciu Dňa otvorených dverí bude niekoľko šťastlivcov spomínať ešte dlho. Martin so svojim synom Oliverom dostali šancu zažiť na vlastnej koži, ako vyzerá zápas z pre fanúšikov netradičného miesta - priamo na striedačke.

Ilustračný obrázok k článku Gladiátori v Trenčíne aj s novými tvárami: Na striedačke si zápas užili Martin s Oliverom
Foto: Dominika Handzušová

V rámci Dňa otvorených dverí pripravil trnavský hokejový klub pre svojich fanúšikov zaujímavé odmeny. Vo výhernej tombole mohli napríklad získať tréning s mužmi, či dokonca účasť na striedačke počas ich zápasu.

Radosť z darčeka

Jeden zo šťastlivcov sa pritom tešil dvakrát práve pri týchto cenách. Polovicu výhry si užil sám, keď si s hráčmi „Ačka“ zatrénoval na ľade. Druhú venoval kamarátovi, pretože sám sa zápasu zúčastniť nemohol. „Dostali sme to ako darček. Nás to potešilo a sme veľmi radi, že sme sem prišli,“ okomentoval výlet do Trenčína starší z dvojice nových tvári na striedačke Gladiátorov.

Martin so svojim synom Oliverom sú fanúšikmi Trnavy a tak výhra padla na úrodnú pôdu. „Chodíme na domáce zápasy, pokiaľ sa dá, vždy. Malý aj hráva,“ skonštatoval a Oliver predviedol svoj najnovší dres, v ktorom celkom zapadol medzi svojich oveľa starších kolegov. Aby sa vyhol prípadnému úrazu, mal na hlave prilbu s košíkom, a tak vyzeral skutočne ako najnovšia posila Gladiátorov.

Iný pohľad na zápas

Na zápas sa inak pozerá fanúšik, rodič, inak ho vidí tréner i samotný hráč. Svoje pritom zohrá aj samotná pozícia. Nie každý si uvedomuje, že ako priestor vníma on zhora z tribúny, hráč na ľade či na striedačke ho vidieť nemusí. Špeciálna cena tak bola akýmsi priblížením priamo do kuchyne trnavského tímu.

„Keď to človek vidí zo striedačky, to je niečo celkom iné. Účel to splnilo,“ priznal Martin. Pochvaľoval si nielen výlet na hokejový zápas mimo domáci štadión. „Bol som milo prekvapený z celej akcie, z toho DOD-čka. Boli sme prvýkrát, ale určite pôjdeme aj nabudúce,“ odporúča fanúšik trnavského hokeja.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM