Rastislav Búgel Futbal Futbal

Hucko vyčistil hráčom žalúdky: Proti Skalici chce výhru

Futbalisti Spartaka Trnava sa hotujú v 16. kole slovenskej Fortuna ligy 2015/2016 napraviť poslednú domácu prehru so Senicou. V piatok v City Arene hostia poslednú Skalicu a tréner "andelov" Ivan Hucko verí, že to jeho tím dokáže.

Ilustračný obrázok k článku Hucko vyčistil hráčom žalúdky: Proti Skalici chce výhru
Zdroj: TASR

Proti Trnave sa postaví mužstvo, ktorému patrí posledná priečka v tabuľke a v jeho kádri je až päť bývalých hráčov Spartaka – Ivan Lietava, Michal Gašparík, Radoslav Ciprys, Marek Hlinka a Roman Konečný. Posledný menovaný nemôže hrať pre karty, ostatní sa však budú chcieť pred trnavským publikom určite ukázať v dobrom svetle.

„Samozrejme, pre nich to bude obrovská motivácia. Možno sa cítia ukrivdení, že museli zo Spartaka odísť. Na druhej strane, naši hráči musia dokázať, že tu právom sú oni, že sú lepší a to tak, že zápas vyhrajú,“ citoval oficiálny klubový web Hucka, ktorý po prehre 0:1 so Senicou zverencom vyčistil žalúdky. „Nezostalo to bez odozvy. Vysvetlili sme si niektoré veci. Mňa osobne mrzí, že sme stratili body a najmä, že sme sa nedokázali herne presadiť proti súperovi, akým je Senica.“

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM