Monika Hanigovská Kultúra

Hudba z Marsu to odpálila novým singlom: V pohode osloví milovníkov leta a festivalov

Hudobná formácia Hudba z Marsu vydala nový singel V pohode. Čakanie na leto si môžete spríjemniť aj s ním, VIDEO.

Ilustračný obrázok k článku Hudba z Marsu to odpálila novým singlom:  V pohode osloví milovníkov leta a festivalov
6
Galéria

Nedávno vydala kapela singel, v ktorom si zahrali trnavský fanúšikovia v stovežatej Prahe. Trnavská kapela Hudba z Marsu však dlho nezaháľala a vydala ďalšiu novinku s názvom V pohode. O najnovšom songu nám porozprával jeden z členov skupiny, spevák a gitarista Michal „Štofo“ Štofej.

Klipom navodzuje skupina akúsi atmosféru leta a letných hudobných open-air festivalov na ktorých sa ako, nám prezradil Štofej, radi zúčastňujú ako diváci ale ešte radšej ako účinkujúci. V najnovšom single, ako nám ďalej vysvetlil hudobná skupina, pracuje a narába aj s istými podprahovými spomienkami, ktoré môžu navodiť u poslucháča príjemnú atmosféru.

„Je to o túžbe vyviaznuť z každého problému, popasovať sa ním v nádeji, že všetko zlé sa premení na dobré. Z textu si každý môže vybrať, čo ho osloví – niekoho slovné spojenie „v pohode“, iného Mickey Mouse, iného Eva Kostolányiová a podobne. Sú v tom spomienky, ale skôr podprahové – nevedomé,“ ozrejmil nám ďalej Štofej.

V klipe vystupujú okrem hudobnej skupiny aj napríklad skejťáci.„Skejťáci vo videu sú zo skvelej partičky LowCost. Zoznámili sme sa s nimi v Kremnici, kde sme hrali na snowborďáckom feste Big Air v meste. My sme machri v hudbe, tak sme sa spojili s machrami – jazdcami a všetci dokopy sa machrujeme,“ dopĺňa s úsmevom ďalej.

A ako ďalej dodáva, v klipe sú naschvál ponechané aj zábery nepodarených skokov spomínaných skejťákov aby bolo vidieť, koľko úsilia stojí za bezchybnou jazdou. „Čiže celé je to o tom, že kto chce byť v pohode, musí na tom aj poriadne zamakať."

Flauta na scéne

V novom single počuť aj flautu. Zisťovali sme, či sa s ňou poslucháči stretnú aj v ďalšej tvorbe. „Je možné, že s flautou sa u nás ešte stretnete – buď naživo alebo v nahrávke, pretože na nej hrá otec náš bubeníka Bohuš Szegény. Na pripravovanom albume Sonda je ešte jedno krásne flautové sólo v pesničke s hitovým potenciálom, na ktorú sa môžete tešiť v dohľadnej dobe,“ dodal na záver Štofo.

Hudobná formácia Hudba z Marsu sa predstaví v Trnave na plánovanej Sonda Tour a to 20.5.2017 v Music a Cafe.

Zdroj: YouTube.com

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM