Dominika Handzušová Hokej

INFO pred dôležitým zápasom: Koľko vycálujeme za čapované v obľúbených trnavských podnikoch?

Množstvo hokejových fanúšikov sa v týchto dňoch stretáva v podnikoch, baroch, či pohostinstvách, aby spoločne pri dobrom pive fandili nášmu hokejovému tímu. Zisťovali sme, koľko a za aké pivá zaplatíte v trnavských prevádzkach...

Ilustračný obrázok k článku INFO pred dôležitým zápasom: Koľko vycálujeme za čapované v obľúbených trnavských podnikoch?
Zdroj: Dnes24.sk

Hokejový šampionát je v plnom prúde a preto sme oslovili prevádzky, v ktorých si môžete pozrieť hokej na plátne, aby sme zistili, na aké pivá a za aké ceny lákajú „vysmädnutých“ fanúšikov.

Špecialita sa mení

„Ponuka pív je široká. Štandardne čapujeme Budvar 10-ku za 1,10 eur, Staropramen 11-ku za 1,50 eur, Hoegaarden za 2 eurá a Stellu Artoise za 1,60 eur. Momentálne máme v ponuke aj pivný špeciál One more IPA 0,4 litra za 1,60 eur, ten sa však mení. Snažíme sa zákazníkom vždy priniesť nejaké menej tradičné pivo,“ povedal nám Michal Remenár z pivárne Depo.

Pomarančové alebo šestnástka?

Nie celkom tradičné pivá ponúkajú tiež u Partizánov. Najviac tu vycálujete za pšeničného Fénixa – 1,80 eur. Čapujú tu však tiež Plzeň za 1,60 eur, tmavý Šariš za 1,30 eur, rovnako tak Gambrinus excelent. Tankový Gambrinus vás vyjde na 1,10 eur.

V Čajke je už obľúbenou klasikou Hoegaarden za 2,10 eur, z tých tradičnejších ponúkajú Gambrinus 11-ku za 1,30 eur či Plzeň 12-ku za 1,60 eur. Rovnako zaplatíte aj za šestnásť stupňové Leffe. Aj tu si môžete vychutnať tankové pivo, konkrétne Kozla 10-ku za 1,10 eur.

Štatistiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás pár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :) A prečítajte si tiež – tak trochu s nadhľadom a úsmevom – odporúčanie športových fanúšikov, ako sa počas šampionátu správa ideálna žena :)

Konkrétne ceny a akcie boli aktualizované 7. mája. Za prípadné zmeny neručíme.

Foto: DEPO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM