Monika Hanigovská Rôzne

Informácie, ktoré vás zaujali najviac: Prehľad najčítanejších článkov týždňa

Ďalší týždeň je pomaly za nami. Aké informácie počas neho u našich čitateľov vzbudili najväčšiu pozornosť? Prinášame vám to v jednej kocke.

Ilustračný obrázok k článku Informácie, ktoré vás zaujali najviac: Prehľad najčítanejších článkov týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Rozprávka

Trnavčania by mali zbystriť pozornosť. Už o pár dní si budú môcť pozrieť novú rozprávku Zázračný nos. Tá sa nakrúcala aj v našom meste, a to konkrétne na Námestí sv. Mikuláša. Pozrite si, o čom bude a kedy ju uvidíte na vlastné oči v televízoroch.

Nádherný vlak

Na trnavskej železničnej stanici zastal 10. decembra vlak, ktorý sa len tak už dnes bežne nevidí. Okamžite upútal pozornosť malých i veľkých. Vlak ťahaný parným rušňom Albatros dorazil do nášho mesta v plnej kráse za zvukového sprievodu aj pary, pozrite si video + fotky.

Trnava ako z iného sveta

Fotograf Matúš Koprda zobrazil naše mesto tak, ako ho nepoznáme. Známe trnavské lokality na záberoch pôsobia ako keby z iného sveta. Tieto zábery zhmotnil do kalendára „Noctturno“. Výraz, ktorý pochádza zo španielčiny, znamená v preklade „nočný“, písmeno „t“ pridané navyše v tomto slove poukazuje zase na iniciály nášho mesta. To musíte vidieť!

Otváracie hodiny

Vianoce sú už doslova za dverami. Mnohí z nás zamieria do obchodov na všakovaké nákupy. Ak to máte v pláne aj vy, dajte si bacha, aby vás nezaskočila zmena otváracích hodín. Ako budú počas sviatkov otvorené známe supermarkety, hypermarkety a nákupné centrá v Trnave? Práve na to sme sa zamerali v našom článku a prinášame vám šikovný prehľad.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Fotky: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM