Tlačové správy

Internet za euro chcú stovky zákazníkov. Zruší operátor výhodnú ponuku?

Internet na celý rok len za euro mesačne. Telekomunikačný operátor SWAN v Trnave ponúka zákazníkom na prvý rok službu TO.doma v mimoriadne výhodnej akcii.

Ilustračný obrázok k článku Internet za euro chcú stovky zákazníkov. Zruší operátor výhodnú ponuku?
Zdroj: SWAN Mobile

A vďaka tomu dnes vzduchom lietajú nielen gigabajty dát, ale aj fáma, že SWAN ponuku predčasne stiahne. Opýtali sme sa na to riaditeľa pre stratégiu Jozefa Lasza.

Internet za euro mesačne? Tejto ponuke mnohí neveria. Skutočne je táto vaša ponuka bez háčikov?
Kto neverí, nech sa presvedčí. Pretože my Trnavčanom veríme a v ich meste prichádzame so skvelou ponukou. Je to darček pre tých, ktorí sa ako prví pridajú k našej rodine SWAN. Aj preto je dôležité pripomenúť, že ponuka končí 30. apríla 2017. Od mája už noví zákazníci za službu TO.doma zaplatia mesačne minimálne 9,99 eur.

V našom meste niektorí SWAN nepoznajú. Čo je vlastne SWAN?
Je to firma, ktorá od svojho vzniku v roku 2000 intenzívne buduje vlastné optické siete, vďaka ktorým prináša internet do domácností a firiem v mnohých mestách Slovenska. Sme čisto slovenská spoločnosť, ktorá postupne rastie a dnes patrí k piatim najväčším poskytovateľom internetu na Slovensku. V rodine SWAN je aj štvrtý mobilný operátor 4ka, ktorého služby využíva už viac ako 300-tisíc ľudí.

Do Trnavy teraz prichádzate so službou TO.doma. Je to niečo nové?
Kompletne nové. TO.doma prináša porovnateľnú kvalitu pripojenia ako optické káble, ale vzduchom. To znamená, že ľudia, ktorí žijú v rodinných domoch alebo v lokalitách, kde nie je dostupný optický internet, dnes už nemusia byť diskriminovaní. Vďaka SWANu môžu surfovať rovnako kvalitne a rýchlo, ako tí v bytovkách.

Vzduchom? To akože bez káblov?
Nehrozí vám žiadna rozkopaná záhrada či dom. Jednoducho malý prijímač na stene, ktorý prijíma signál vzduchom a šíri ho v dome. V ponuke máme tri rôzne programy s rôznymi prenosovými rýchlosťami, z ktorých si vyberie každý užívateľ. Objednať si môžete aj šikovný wifi router, vďaka ktorému sa na internet pripojí bezdrôtovo celá rodina.

V Trnave sa hovorí, že chcete akciu predčasne ukončiť, pretože o ňu už prejavilo záujem priveľa zákazníkov. Je to pravda?
Úprimne? Záujem zákazníkov vo vašom meste nás prekvapil. Sme radi, že rodina našich zákazníkov utešene rastie aj v tomto regióne. Ale SWAN drží slovo a naša ponuka platí do konca apríla. Takže sklamem vás, ale žiaden škandál sa nekoná. Ponuku predčasne nezrušíme.

Otázka na záver: Kde sa dá TO.doma objednať?
Produkt TO.doma si môžete objednať online na https://www.swan.sk/akcia alebo na predajnom mieste – SWAN CENTRUM, Bernolákova 1v Trnave.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: SWAN Mobile
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM