Monika Földešiová Tlačové správy

Jazdené auto rýchlo a bez zbytočného vybavovania: Sympatická Lucka vám v Trnave poradí, ako na to

Kúpiť si dnes novučičké auto v hotovosti je dnes utópiou pre viacerých ľudí. Preto mnohí využívajú možnosť kúpiť si na splátky nejaké to jazdené. V Hlohovci a v Trnave vám ho Lucia Lužáková pomôže prefinancovať tak, aby nezaťažil váš mesačný rozpočet.

Ilustračný obrázok k článku Jazdené auto rýchlo a bez zbytočného vybavovania: Sympatická Lucka vám v Trnave poradí, ako na to
Zdroj: Vladimír Vojtela Photography

Teraz si môžete kúpiť jazdené auto na splátky bez zbytočného čakania. Lucia Lužáková zo spoločnosti Martin Anderson vám ho zabezpečí bez ohľadu na to, či si ho chcete kúpiť cez autobazár, od súkromného inzerenta, alebo dať si ho doviesť rovno zo zahraničia (len v rámci Európskej únie, pozn. red.)

Ako to funguje?

Veľmi jednoducho a rýchlo! Vyberiete si auto, ktoré chcete kúpiť. Skontaktujete zástupkyňu spoločnosti Martin Anderson, stretnete sa, zabezpečí výber auta a pripraví vám výpočet splátok podľa vašich požiadaviek či možností .

V čom je to výhodné?

Keby ste kupovali auto na splátky na vlastnú päsť, trvalo by vám týždne, kým by ste sa zorientovali v podmienkach bankových a nebankových úverových spoločností. Najmä bankový sektor by totižto preveroval vaše daňové priznanie, schopnosť auto splácať a všetku dokumentáciu k tomu potrebnú. Výhodou tohto sprostredkovateľa je práve rýchlosť. Už do 1 hodiny máte pripravenú zmluvu a do 7 pracovných dní od začiatku vybavovania leasingu viete mať svojho vysneného tátoša doma.

„Viem poradiť pri výbere auta, najzhodnejšiu cestu v procese schvaľovania úveru, voliteľnej doby splácania, flexibilnej výške splátok… Všetko je o efektívnej komunikácii a skúsenostiach,“ vysvetľuje Lucia Lužáková. Ako ďalej pokračuje, každé kupované auto musí byť preverené – či nemá prerazené číslo, nie je naň exekúcia alebo či nie je predmetom trestnej činnosti. Toto všetko za vás zistí úverová spoločnosť a s minimálnou dobou čakania!

Navyše, úrokové sadzby, ktoré vybaví, kopírujú ponuku komerčných bánk pri spotrebnom úvere . Nemusíte sa preto obávať premrštenej a nereálnej ponuky.

Zdroj: PR

Sebestačné ženy i combi

Aj keď by ste predpokladali, že kúpa auta je záležitosťou prevažne mužov, ste na veľkom omyle. „Je to tak pol na pol. Spoločenská emancipácia a ekonomická nezávislosť žien z nich robí gro mojej cieľovej skupiny,“ vysvetľuje. Ako ďalej pokračovala, okrem sebestačných žien sa na ňu obracajú s pomocou prevažne tridsiatnici a rodiny s deťmi, ktorým sa najviac hodí, ako inak, combi.

A aké sú najčastejšie faktory pri výbere samotného auta? „Samozrejme nízka spotreba, málo najazdených kilometrov a čo najlepšia výbava za danú sumu. Čiže aspoň tá klimatizácia a navigácia,“ pokračuje s úsmevom sprostredkovateľka Lucka. Ako na koniec dodáva, autá sa snaží hľadať a vyberať svojim klientom tak, ako keby si vyberala pre seba. „Dajú sa vybrať dobré a kvalitné autá, ale treba sa tomu venovať trošku dlhšie. Našťastie boli autá vždy mojou slabosťou, takže mi to nerobí problém.“

Čo o nej povedali…

„S Luckou to bola maximálna spokojnosť, bola ako strela, všetko vybavovala za mňa a ja som si mohol chodiť pokojne do roboty :). Povedal som jej svoje požiadavky na auto, ona mi ho aktívne vyhľadala a kým sme sa dostali k tomu pravému, trvalo to dlho, lebo som veľmi náročný. Preto si cením jej trpezlivosť,“ povedal Ondrej Havetta, ktorý pracuje v stavebníctve. Spoluprácu s ňou si pochvaľuje aj mechanik Patrik Koštrna. „Ja som si auto našiel sám, avšak veľmi precízne mi pomohla pri vybavovaní úveru, na ktoré som nemal čas. O ona to zvládla v priebehu pár dní."

Informujte sa aj vy v prípade záujmu na tel. čísle 0944 449 333 alebo na infomartinanderson@gmail.com a lucia.luzakova@gmail.com.

(PR správa)

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM