Erik Bojničan Krimi

Juraj (29) napriek zákazu, ešte aj pripitý sadol za volant: Mladá žena (35) s ťažkým zranením, v aute aj deti!

Vážna dopravná nehoda na našich cestách. Juraj (29) si podľa policajtov sadol za volant s viac ako 1 promile a už čelí obvineniu. Pri nehode sa zranilo aj dievčatko (9)!

Ilustračný obrázok k článku Juraj (29) napriek zákazu, ešte aj pripitý sadol za volant: Mladá žena (35) s ťažkým zranením, v aute aj deti!
Zdroj: TASR

Polícia podľa slov hovorkyne KR PZ v Trnave Martiny Kredatusovej obvinila vodiča, ktorý je podozrivý, že zapríčinil dopravnú nehodu.

13. februára asi o 12:00 podľa mužov zákona došlo za obcou Drahovce k dopravnej nehode medzi osobným autom Chrysler Grand Voyager a Toyotou Raw 4. „29 ročný vodič Chrysleru jazdil v smere na Piešťany a predchádzal auto idúce pred ním. Pri manévri čelne narazil do oproti idúcej Toyoty, ktorú viedla 35 ročná vodička z Piešťan,“ informuje hovorkyňa.

„Žena utrpela pri nehode ťažké zranenia, jej staršia spolujazdkyňa sa zranila ľahko. 9 ročná dcérka utrpela zlomeninu nohy, z ktorej sa bude liečiť 4–5 týždňov. Štvormesačné bábätko sa, našťastie, pri nehode nezranilo,“ pokračuje Kredatusová, podľa ktorej sa v Chrysleri zranil jeden zo spolujazdcov, pritom rozsah jeho zranení nie je ešte presne známy.

Vodičovi Chrysleru, ktorý sa podľa polície pravdepodobne ťažko zranil polícia zistila požitie alkoholu, nameraná mu bola hodnota 1,07 promile. „Navyše mal do novembra 2018 uložený zákaz viesť motorové vozidlá. Z dôvodu odstraňovania následkov nehody bola v úseku cesta neprejazdná asi 5 hodín, polícia vykonávala odklon premávky,“ uvádza ďalej hovorkyňa.

Vyšetrovateľ podľa mužov zákona 29 ročného Juraja z Piešťan zadržal, umiestnil do cely policajného zaistenia a obvinil z prečinu ublíženia na zdraví, marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. „V prípade uznania viny hrozí vodičovi trest odňatia slobody na jeden až päť rokov,“ doplnila Kredatusová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM