Rastislav Búgel Krimi

Kollár už nie je riaditeľom Okresného riaditeľstva PZ v Trnave: Stal sa náčelníkom hlohoveckých mestských policajtov!

Vladimír Kollár na vlastnú žiadosť odstúpil z funkcie riaditeľa Okresného riaditeľstva PZ v Trnave. Novým riaditeľom je Branko Kubiš.

Ilustračný obrázok k článku Kollár už nie je riaditeľom Okresného riaditeľstva PZ v Trnave: Stal sa náčelníkom hlohoveckých mestských policajtov!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

„Rozkazom riaditeľa krajského riaditeľstva bol odo dňa 1.9.2015 ustanovený do funkcie riaditeľa Okresného riaditeľstva PZ v Trnave pplk. Mgr. Branko Kubiš,“ informuje Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Kubič je v služobnom pomere príslušníka PZ už 26 rokov. Ako 20-ročný nastúpil na Obvodné oddelenie PZ v Trnave, postupne prešiel rôznymi postami poriadkovej polície a pred ustanovením do funkcie riaditeľa pracoval ako zástupca okresného riaditeľa PZ v Trnave. „ Branko Kubiš býva s rodinou v Ružindole, má 46 rokov, je ženatý a má jedno dieťa. Vo voľnom čase sa rád venuje rybolovu,“ informuje Kredatusová z KR PZ v Trnave.

Na funkcii vystriedal Vladimíra Kollára, ktorý po tridsiatich rokoch aktívnej služby v Policajnom zbore požiadal o skončenie služobného pomeru. Teraz smeruje do radov Mestskej polície v Hlohovci, kde bolo vypísané výberové konanie, ktorého sa zúčastnili dvaja kandidáti.

„Primátor mesta Hlohovec Miroslav Kollár po pohovore s oboma kandidátmi na obsadenie uvedenej pracovnej pozície navrhol poslancom MsZ odvolať Mgr. Tibora Kučeru z funkcie náčelníka MsP ku dňu 30. 6. 2015 a vymenovať Mgr. Vladimíra Kollára do funkcie náčelníka MsP od 1. 9. 2015,“ informuje Hrinková Siebenstichová, Referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy mesta Hlohovec.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM