Monika Hanigovská Rôzne

Ktoré články zaujali Trnavčanov najviac? 5 najčítanejších správ celého týždňa

Pomaly je za nami ďalší týždeň, ktorý priniesol viacero zaujímavých informácií z Trnavy. Pozrite si tie, ktoré vás zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré články zaujali Trnavčanov najviac? 5 najčítanejších správ celého týždňa
Zdroj: TASR

Fanúšikov Spartaka spojila dobrá vec

Fanúšikovia Spartaka dodržali slovo. Vo veľkej skupine sa vybrali do trnavskej nemocnice aby darovali krv. Vzácnu tekutinu darovali súčasne aj v Nitre, Bratislave a Londýne. Rovných stoštyri členov darovalo krv ľudom, ktorí to potrebujú najviac.

FN má nové mamografické pracovisko

Fakultná nemocnica Trnava má novú mamológiu pre ženy z celého kraja.To má hneď niekoľko výhod. Pozrite si nové tamojšie pracovisko v OBRAZOCH.

Trnavský rínek je späť

Tradičný Trnavský rínek sa opäť rozprestrie na Kapitulskej a Mikulášskom námestí. Počas dňa prinesie množstvo lákavých aktivít. V celkovej histórii tamojšieho podujatia sa predstaví najviac predajcov. Na podujatí odštartuje hudobný program, divadlo, aktivity pre deti, komentovaná prehliadka, či workshopy. Bohatý program doplnilo aj Západoslovenské múzeum. Prinášame vám kompletný program podujatia.

Unikátne zábery

Unikátne trnavské zábery, ktoré patria do minulosti. Pozrite si oslavy 1. mája priamo z nášho mesta. Deti, ženy, muži aj tí neskôr narodení kráčali spoločne ako jedna veľká masa trnavskými ulicami. Aj to môžete vzhliadnuť v priloženom VI­DEU.

Trnavskí študenti zahviezdili

Žiaci základnej školy a študenti gymnázia v Trnave uspeli v medzinárodnej súťaži. Z amerického Detroitu prinieli bronzovú medailu zo stavania robotov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM