Monika Hanigovská Rôzne

Ktoré vás zaujali najviac? Najčítanejšie články z Trnavy

Ďalší týždeň je skoro za nami. Pozrite sa spätne, čo najzaujímavejšie sa dialo v Trnave.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré vás zaujali najviac? Najčítanejšie články z Trnavy
Foto: Dominika Handzušová

Americká krása

Počas týždňa vás zaujal aj článok o pripravovanom podujatí v našom meste. V trnavských uliciach sa „prevetrajú“ štvorkolesoví tátoši v podobe americkej klasiky. Tešiť sa môžete aj na prezentáciu vozidiel a súťaže. Pozrite si kompletný program májového podujatia.

Trnavskí dobrovoľníci upratovali

Trnavčania opäť priložili ruku za krajšie mesto. Dobrovoľníci sa spolu s deťmi pustili do ďalšieho jarného upratovania. Po práci ich čakalo príjemné prekvapenie.

Peter Bročka má protikandidáta

O kreslo primátora Trnavy sa budú uchádzať dvaja právnici. Súčasný primátor Trnavy Peter Bročka (NEKA) a Rastislav Mráz (KDH). mu schvália celoslovenská Rada KDH. Ďalšie mená na post primátora Trnavy nie sú zatiaľ známe.

Trnavskí hasiči s ocenením

Medzi záchranármi, ktorí boli v stredu v Bratislave ocenení Zlatým záchranárskym krížom boli aj hasiči z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave. V kategórii Záchranársky čin profesionálneho kolektívu ho získali za zásah v Klčovanoch, kde po výbuchu plynu v rodinnom dome vyslobodili jeho majiteľa.

Jarné počasie v Trnave

Jar sa konečne „udomácnila“ aj v Malom Ríme. Hrejivé slnečné lúče doslovne lákajú Trnavčanov na prechádzky. Výborné podmienky na rozkvet má aj príroda. "Oči nám priam ťahajú všakovaké prvé kvety a zelené pásy trávy. Pozrite si tú krásu v obrazoch.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM