Dominika Handzušová Kultúra

Literárno-hudobný večer trochu inak: Letné piatky zakončí Stretko

Sériu letných Literárno-hudobných večerov zakončí špeciálne podujatie. Okrem tradičných hostí spomedzi spisovateľov a hudobníkov sa môžete tešiť aj na občerstvenie, burzu kníh či premietanie fotografií.

Ilustračný obrázok k článku Literárno-hudobný večer trochu inak: Letné piatky zakončí Stretko
Zdroj: Webnoviny.sk

Projektom Bookpoint, telefónnou búdkou prerobenou na verejnú knižnicu, sa iniciatíva troch študentov zďaleka neskončila. Knižná búdka vyrástla blízko Univerzitného parčíka, ktorý v lete pravidelne ožíval na Literárno-hudobných večeroch. Ten najbližší bude o čosi špeciálnejší.

Autorské čítanie a hudba

Tak ako počas klasických Literárno-hudobné večerov, nebudú chýbať zaujímaví hostia a ich program. Stretko spríjemnia čítaním Adam Majko, či Mirka Ábelová so svojou novou zbierkou NA! Hudobnými hosťami bude speváčka, gitaristka, autorka piesní a textov, Zuzana Suchánková a skupina Genius Locci. Jednu z jej piesní si môžete vypočuť v priloženej videogalérii.

Čím je Stretko výnimočné

Okrem literárnych a hudobných hostí sa môžete počas celého večera tešiť aj na dobré jedlo, výborné drinky, burzu kníh a blšák, premietanie videí a fotografií a chillout zónu. Stretko bude prebiehať na tradičnom mieste v Univerzitnom parčíku a súčasne aj na nádvorí Kubiku v piatok 22. augusta od 17:00 hod.

Foto: ilustračné.

Genius Locci
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM