Dominika Handzušová Kultúra

Majstri improvizácie opäť v Trnave: Nezmeškajte 3T v Kine Hviezda

Príďte si pozrieť prvé predstavenie improvizačnej skupiny Tri tvorivé tvory v roku 2015. 3T doplnia svoje scénky vystúpením partičky muzikantov.

Ilustračný obrázok k článku Majstri improvizácie opäť v Trnave: Nezmeškajte 3T v Kine Hviezda
Zdroj: YouTube.com

„Ak máte pocit, že sa na nejakom vtipe nesmejete, porozmýšľajte, či ste ho pochopili,“ začnú svoje trnavské vystúpenie Tri tvorivé tvory. Improvizačná skupina v zložení Juraj „Šoko“ Tabaček, Lukáš „Pucho“ Púchovský a Stanislav „Stanley“ Staško vystúpi v Kine Hviezda v stredu 28. januára od 19:00 hod.

Trápnosť nie je hanbou

„Človek musí byť v prvom rade dostatočne drzý, aby vyliezol na javisko, v druhom rade musí vedieť ustáť svoju trápnosť, hovorí o improvizácii Juraj Tabaček. Vysporiadať sa treba podľa neho s hranicou medzi trápnosťou a hanbou. "Hanba je hanba, ale trápnosť môže byť iba dlhá pauza pred smiechom.“

„Na improvizácii mi chutí momentálnosť, to fungovanie v bode, odkiaľ niet návratu. Nevedie tam žiadna cesta, je to moment, keď sa minuli všetky naučené šarže a niečo zvláštne dovoľuje človeku neskolabovať,“ hovorí ďalej Tabaček.

Vystúpia aj muzikanti

O tzv. kultúrnu vložku sa na predstavení postarajú muzikanti. Spev a loopstation bude mať pod palcom Samo Hošek, na gitare zabrnká Andrej Hruška. Na vystúpenie sa už teší aj trnavský rodák, basgitarista Jakub Hittrich.

Foto: 3T

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM