Tlačové správy

Manželka mu povedala: Rýchly internet áno, no bez rozkopanej záhrady. Pozrite sa, ako to vyriešil!

Bývate v rodinnom dome alebo na periférii mesta? Chýba vám v domácnosti rýchly, výkonný a cenovo dostupný internet? Hľadáte najjednoduchší spôsob ako si zaobstarať kvalitnú a spoľahlivú internetovú službu, no zároveň si nechcete kvôli káblom nechať poškodiť pozemok alebo dom? Poznáme riešenie.

Ilustračný obrázok k článku Manželka mu povedala: Rýchly internet áno, no bez rozkopanej záhrady. Pozrite sa, ako to vyriešil!
Zdroj: Dnes24.sk

Mnoho ľudí z okrajových častí miest a z vidieka musí bojovať s tým, že si nemôžu dovoliť všetky technologické novinky ako napríklad obyvatelia centier väčších miest. Výnimkou nie sú ani manželia Polákovci, ktorí žijú v okolí Nitry. Rodičia dvoch dospievajúcich detí denne počúvajú o tom, že ich pripojenie je predpotopné. Nejde však len o zábavu, rýchly internet by potrebovala aj pani Elena, ktorá pracuje ako účtovníčka často z domu a s klientmi si musí vymeniť občas aj veľké súbory.

Kvalitný internet alebo rozkopávka?

„Moja manželka mala navyše jasnú požiadavku, žiadna rozkopaná záhrada. Bolo mi preto jasné, že musím internet do domu dotiahnuť vzduchom. Lepšie riešenie ako LTE doma od SWANu som nenašiel. Je to za dobrú cenu a záhrada ostala neporušená,“ hovorí hlava rodiny Maroš Polák.

Produkt LTE doma, ktorý SWAN ponúka už v takmer troch desiatkach miest a viac než stovke okolitých obcí, má mnoho výhod. Predovšetkým nie je potrebné riešiť komplikovanú kabeláž. V praxi to znamená, že zamestnanci SWANu za pár minút namontujú vonkajší terminál, ktorý nie je väčší ako hárok A4, napríklad na fasádu alebo strechu domu a následne ho prepoja s Wifi routerom pomocou ethernet káblu.

V porovnaní s optickými káblami sa nemusíte obávať, že vám technici prídu „rozbombardovať“ byt, dom alebo záhradu. Čiže získate moderné internetové pripojenie, ktoré znesie aj tie najprísnejšie kritéria. Okrem spomínaných výhod sú produkty LTE doma atraktívne aj svojou cenou.

Fakt dobré ceny

SWAN vo svojej ponuke uvádza tri rôzne produkty z radu LTE. Služba LTE doma S je určená menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 12/1 Mbit/s, no atraktívna je najmä nízkou cenou iba 9,99 eur mesačne. LTE doma M je tzv. zlatým stredom a za cenu 14,99 € ponúka maximálne dosiahnuteľné rýchlosti až 25/2 Mbit/s. Náročnejším klientom je určený produkt LTE doma L s rýchlosťou maximálne 70/5 Mbit/s, ktorý SWAN ponúka za 19,99 eur.

Dostupnosť služby na vašej adrese si môžete overiť vo všetkých SWAN CENTRÁCH alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na tel. č.: 0650 123 456. Pro­dukt si môžete kúpiť na predajných miestach SWANu alebo objednať prostredníctvom webovej stránky www.swan.sk.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Zdroj foto: SWAN

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM