Monika Hanigovská Rôzne

Mesto predstavilo nové video: Jesenná novinka poteší nejedného Trnavčana

Naše mesto sa môže pochváliť horúcou novinkou. A to videom, ktoré ulahodí očiam ale aj ušiam.

Ilustračný obrázok k článku Mesto predstavilo nové video: Jesenná novinka poteší  nejedného Trnavčana
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto v týchto dňoch uverejnilo nové jesenné video. Zadávateľom prác bola mestská samospráva. Novinka pochádza z dielne trnavskej reklamnej agentúry.

Trnavská jeseň v mnohých podobách

Ani nie dvojminútové video rozprestiera pred našimi očami farebnú krásu jesennej Trnavy. Súčasne video vytvára priestor pre atmosféru mesta v tomto období, pre ktoré sú typické všakovaké jesenné akcie.

Viac nám o samom videu porozprávala Martina Slováková, režisérka, ktorej tím sa v minulosti podieľal aj na spracovaní videa s jarnou, letnou ale i zimnou tematikou nášho mesta. „Chceli sme priniesť jesennú náladu. Kým video s názvom Jar v Trnave bolo o prebúdzaní, video s názvom Leto v Trnave bolo veselé a farebné, tempo pri videu – Jeseň v Trnave sme trošku spomalili. Chceli sme prepojiť atmosféru pekných exteriérov aj akcií konaných v interiéri. Chceli sme navodiť jesennú pohodu a zároveň priniesť pozvánku na viaceré možnosti, ako jesenné mesiace v Trnave stráviť,“ prezradila pre náš spravodajský portál.

Zvuk aj špeciálny hrnček

Video sa nezaobišlo ani s hrou so samotným zvukom. „Výrazným prvkom videa je aj dômyselná práca so zvukom, ktorá celú emóciu z videa umocňuje. Video sa nakrúcalo niekoľko mesiacov,“ doplnila režisérka. Ako ďalej prezradila, špeciálne pre účely tohto videa nechal trnavský tím vytvoriť aj smaltovaný hrnček s nápisom #TRNAVA, ktorý možno zazrieť vo videu.

Viac ako desať hodín záberov …

Naša trnavská redakcia sa dozvedela čo-to viac aj o spracovaní samotného videa, na ktorom podľa slov Slovákovej pracoval päťčlenný tím. „Výsledný zostrih v dĺžke 1,5 minúty sa rodil týždne a je mozaikou z dlhodobo zbieraných materiálov. Surovinu pre vytvorenie tohto videa tvorilo viac ako desať hodín záberov," dodala na záver Martina Slováková.

Vychutnať si nové video s názvom Jeseň v Trnave si môžete v priloženej videogalérii.

Trnava má nové prezentačné video: Zábery, pri ktorých vám srdce poskočí
1
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM