Monika Hanigovská Rôzne

Miesta, kam sa bežne nedostanete: Spartak Trnava otvára fanúšikom zakázané dvere

Vedenie slovenského futbalového klubu FC Spartak Trnava spúšťa od septembra prehliadky Štadióna Antona Malatinského - City Arena.

Ilustračný obrázok k článku Miesta, kam sa bežne nedostanete: Spartak Trnava otvára fanúšikom zakázané dvere
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Prehliadky Štadióna Antona Malatinského – City Arena, ktoré pripravilo vedenie slovenského futbalového klubu FC Spartak Trnava, budú organizované pre skupiny aj jednotlivcov. Prehliadka nezahŕňa Sieň slávy, ktorá je stále vo výstavbe.

Prečítajte si:Zamestnanec Spartaku také čosi ani nečakal: Tréner Angličanov sa zachoval krásne!

„Široká verejnosť sa vďaka prehliadke dostane na miesta, kam je bežne prístup zakázaný. Nazrú do odpočívarne hráčov, kabíny, masérskej miestnosti, kaplnky, šatne Spartaka, kde sa môžu posadiť a odfotiť na mieste niektorého z hráčov andelov. Samozrejmosťou sú priestory VIP, biznis, press centra, ale i miestnosť, kde sú pozápasové tlačové konferencie a ďalšie. Okrem Siene slávy prehliadka neobsahuje vstup do sky boxov a šatne slovenskej reprezentácie,“ uviedol Spartak v tlačovej správe.

Prehliadky sú spoplatnené sumou 2 eurá pre dospelých, 1 euro zaplatia deti a študenti do 18 rokov, ZŤP a dôchodcovia nad 62 rokov, deti do 6 rokov a trnavské základné školy majú vstup zdarma.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM