Erik Bojničan Kultúra

Milovníci nákupov a zábavy si prídu na svoje: Pri Trnave sa chystá zaujímavý trh

Už v sobotu si môžete vyraziť na pekný výlet z Trnavy a zažiť pravú atmosféru jesenného trhu. Pozrite si, čo sa neďaleko nášho mesta chystá.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci nákupov a zábavy si prídu na svoje: Pri Trnave sa chystá zaujímavý trh
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

V prvý deň víkendu si to môžete zamieriť do neďalekého Hlohovca. V priestoroch Františkánskeho parku sa bude dať v sobotu od 9:00 do 17:00 hodiny zažiť tretie pokračovanie „Jesennej edície“ Fraštackého trhu.

Rôzne produkty aj hudba

Fraštacký trh bude spojením prezentácie a predaja tovaru od rôznych predajcov z celého Slovenska. Jesenná edícia bude okrem všakovakých produktov nabitá aj zaujímavým sprievodným programom pre každú vekovú skupinu. Sprievodné aktivity Fraštackého trhu sa budú niesť v štýle hudby z „domácej produkcie“.

Predstavia sa dve hudobné skupiny z Hlohovca Dano Görög & band o 11:00 hodine a Druhá edícia o 16:30. Pozvanie prijala aj kapela z Trnavy na čele s Írom Markom Graeme Dolandsonom, ktorá vystúpi o 12:30.

Charitatívny aspekt

Trh v Hlohovci bude mať opäť charitatívny aspekt. „Dobrovoľným vstupným by sme radi pomohli skupine dobrovoľníkov z Dozoru HC, ktorý poputuje na podporu ich aktivít pre krajší Hlohovec a takisto aj pre Nadáciu pomoc jeden druhému,“ uviedol organizátor Peter Kolišťanik.

Návštevníci Fraštackého trhu budú mať taktiež možnosť navštíviť expozície Vlastivedného múzea. Na deti čaká už tradičný detský kolotoč, množstvo tvorivých dielní a nebude chýbať ani maľovanie na tvár.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zachytenú atmosféru z minulého ročníka Fraštackého trhu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.

Foto: ilustračné

Atmosféra Fraštackého trhu zachytená v obrazoch
44
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM