Monika Hanigovská Rôzne

Milovníci vianočných trhov v Trnave sa môžu tešiť: FOTO zo záverečných príprav!

Trnava, streda večer. V našom meste prebiehalo skúšanie svetiel, kontrola stánkov a nielen to. Vianočné trhy sú už za dverami! Veď sa presvedčte...

Ilustračný obrázok k článku Milovníci vianočných trhov v Trnave sa môžu tešiť: FOTO zo záverečných príprav!
25
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné trhy sa v Trnave uskutočnia v dňoch od 25. novembra do 31. decembra 2016. Prípravy na takúto parádu si mohli mnohí pozrieť aj vo včerajších večerných hodinách, keď sa v našom meste pracovalo na vizualizácií vianočných trhov. Trnavčania ale aj návštevníci nášho mesta si mohli povšimnúť vianočný šat nielen na Trojičnom námestí ale aj na Hlavnej, Štefánikovej či Radlinskej ulici.

Rozložené stánky, biele stany, „stoly na stojáka“ vo forme veľkých drevených sudov, drevený betlehem, stromček, stan na obľúbené detské poníky ale aj vyzdobená fasáda mestskej veže aj radnice sú nezadržateľnou predzvesťou vianočných trhov, ktorých začiatok očakávajú Trnavčania už tento piatok.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Okoloidúci si vo večerných hodinách mohli všimnúť aj organizátorov vianočných trhov, ktorí dolaďovali celkový vianočný vizuál nášho mesta. Skúška osvetlenia, kontrola stánkov aj úpravy na Predvianočných tvorivých dielňach zaujali dozaista nejedného Trnavčana.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Tešia sa deti i dospelí

Aj zvedavé pohľady okoloidúcich sprevádzali prípravy vianočných trhov v našom meste. „Je to taký náš rituál, zoberieme deti do mesta ešte skôr ako sa to celé spustí. Deti sa potom ešte viac tešia na piatok. Trhy vyzerajú super, uvidíme aké budú, keď ich otvoria,“ povedala nám sympatická Trnavčanka, ktorá sa s rodinkou vybrala na prechádzku.

Aj zaľúbená dvojica Trnavčanov sa cielene vybrala cez Trojičné námestie. „Boli sme zvedaví, ako to tu vyzerá. Ideme si sadnúť, prečo neísť cez námestie?“ pokrčil plecami trnavský vysokoškolák.

Vianočné trhy 2016

Stánky na Trojičnom námestí či na Hlavnej ulici odhalia svoje dobroty či rôzny tovar už tento piatok. Ako uvádza organizátor, otvárací čas stánkov bude rozdelený do dvoch línií. Od piatka do soboty budete môcť navštíviť predajné stánky od 08.00 do 22.00 hod. (minimálna doba predaja 10.00 –18.00 hod.) a od nedele do štvrtka od 08.00 do 22.00 hod. (minimálna doba predaja 10.00 –18.00 hod.). Organizátor vianočných trhov avizuje viac ako 90 stánkov so širokým sortimentom.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Trnavčania si budú môcť vychutnať celkovú atmosféru Vianoc na trnavských vianočných trhoch už tento piatok, 25. novembra. Mesto zaháji slávnostné otvorenie na hlavnom pódiu na Trojičnom námestí o 18. hodine a to rozsvietením vianočného stromu.

OBRAZOM:  Trnava žije prípravou vianočných trhov
25
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM