Monika Földešiová Krimi

Mladý vodič zomrel za volantom auta

Polícia vyšetruje tragickú dopravnú nehodu, pri ktorej zomrel včera mladý vodič za volantom auta. Nehoda sa stala ráno o 6.00 h na ceste druhej triedy medzi obcami Zlaté Klasy a Hrubý Šúr v okrese Dunajská Streda. Informovala o tom hovorkyňa Krajskéh

„Zrazilo sa tam osobné auto Škoda Octavia s kamiónom Iveco. Vodič osobného auta jazdiaci v smere na Zlaté Klasy z nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s kamiónom. V dôsledku nehody začalo osobné auto horieť. Jeho 21-ročný vodič z obce Jelka v Galantskom okrese nehodu neprežil,“ konštatovala hovorkyňa. Požiar následne zachvátil aj kamión, ktorý prevážal ropné produkty, pričom na mieste došlo aj k znečisteniu životného prostredia.

Podľa Kredatusovej 33-ročného vodiča nákladného auta z Dunajskej Stredy previezli s ľahkými zraneniami do nemocnice. Dychová skúška nezistila u neho požitie alkoholu. „Polícia na niekoľko hodín uzatvorila cestu a odklonila dopravu po okolitých obciach. Presné príčiny a okolnosti nehody vyšetrujeme,“ dodala hovorkyňa.

tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM