Monika Hanigovská Kultúra

Muž v klobúku sa v Trnave postaral o zážitok: Sadol za klavír a potom to prišlo

Dokázal okoloidúcim spríjemniť deň. Charizmatický muž v klobúku sadol za klavír a potom to prišlo. Hlavnou ulicou sa dokonca šíril aj hit Michaela Jacksona.

Ilustračný obrázok k článku Muž v klobúku sa v Trnave postaral o zážitok: Sadol za klavír a potom to prišlo
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Hlavná ulica ožila muzikou. Centrálnou častou sa ozývala nefalšovaná smršť veľkých hitov. Postaral sa o to muž v klobúku, ktorý Trnavčanom spríjemnil deň.

Modrý hudobný nástroj pred Radnicou v centre mesta poznajú Trnavčania veľmi dobre. Výrazný kreatívny náter nie je jeho jedinou skrášľujúcou doménou. Vychádzajú z neho aj prenikavé tóny. My sme boli svedkami jedného pekného hudobného zážitku.

„Vyzeral najprv len ako turista. Charizmatický muž. Oranžový klobúk, ružové letné tričko,“ prezradila nám o príjemnom hudobnom zážitku a jeho protagonistovi neďaleko sediaca „kávičkárka“, pričom si jemne, rytmicky poklepkávala prstom po stole. V zapätí ešte jedným dychom stačila dodať, že „je to príjemná zmena, pretože prevažne tu len tak decká brnkajú.“

Tým klaviristom bol Róbert, ktorý podľa jeho slov vyštudoval na vysokej škole technický odbor. „Tatko nechcel, aby som študoval hudbu, že muzikanti majú zhýralý život,“ prezradil nám. Zaujímavé je, že aj napriek tomu ovláda hru na niekoľkých hudobných nástrojoch.

A ako to Róbert rozbalil v centre Trnavy? Jeho hru, ktorá sa okoloidúcim postarala o spríjemnenie dňa, si môžete pozrieť v našej videogalérii.

Foto: ilustračné

Muž v klobúku sa v Trnave postaral o spríjemnenie dňa
2
Galéria
Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM