Krimi

Na sídlisku Linčianska prebehli razie: Toľkoto heroínu policajti našli!

Na známom trnavskom sídlisku Linčianska zasahovali policajti. Polícia uviedla, že počas zásahu muži zákona našli heroín! Tu sú podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Na sídlisku Linčianska prebehli razie: Toľkoto heroínu policajti našli!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia zadržala 51-ročného Trnavčana, ktorý je podozrivý z prechovávania a distribúcie drog. „Policajnú akciu, ktorú mali rozpracovanú trnavskí kriminalisti niekoľko mesiacov, úspešne ukončili zadržaním podozrivej osoby aj s drogami,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

V stredu 25. 1. vykonali policajti na sídlisku Linčianska v Trnave domové prehliadky, prehliadky iných priestorov a osobnú prehliadku.

„Pri nich našli a zaistili 138,799 g heroínu. Zaistené množstvo zodpovedá podľa predbežnej expertízy 220 obvykle jednorazovým dávkam drogy a hodnota zaistených drog bola vyčíslená na sumu 5591,96 eur. Spolu s drogami zadržal vyšetrovateľ aj muža, ktorý mal drogy ďalej predávať a v zmysle zákona ho obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi a zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie,“ uviedla Linkešová.

Tá zároveň dodala, že na základe príkazu súdu muža v sobotu 28. 1. eskortovala policajná hliadka do výkonu väzby. „V zmysle zákona hrozí za uvedený skutok trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM