Rastislav Búgel Krimi

Na ženu za barom vytiahol zbraň: Podozrivého na úteku chytili na poli!

Scény ako z akčného filmu. Po tom, ako muž vytiahol zbraň na ženu za barom vzal nohy na plecia. Policajti ho chytili pri úteku.

Ilustračný obrázok k článku Na ženu za barom vytiahol zbraň: Podozrivého na úteku chytili na poli!
Zdroj: TASR

Poriadne rušné chvíle zažila žena v jednom z podnikov. “V pondelok okolo 20.00 h vošiel do reštaurácie v obci Pavlice (okr. Trnava) páchateľ so zbraňou v ruke. Namieril ju na ženu, ktorá stála za barovým pultom a pod hrozbou jej použitia ju prinútil, aby mu vydala pokladnicu. Následne mu zamestnankyňa musela dať aj svoj mobilný telefón. S ulúpenými vecami páchateľ odišiel na neznáme miesto,“ informuje trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Ako informuje polícia, po nahlásení prepadnutia, vyslalo operačné stredisko na miesto hliadku. Keďže policajná hliadka sa práve nachádzala v susednej obci Voderady, policajti sa do Pavlíc presunuli už za malý moment. Po príchode na miesto vytypovali možné únikové cesty neznámeho muža.

“Toho zbadali za obcou Pavlice, v smere na Pusté Úľany. Tu sa snažil uniknúť po poli, no policajti mu v tom zabránili. Muža so zbraňou v ruke obmedzili na osobnej slobode a odovzdali vyšetrovateľovi na ďalšie procesné úkony,“ informuje Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Muž si svojim konaním poriadne zavaril. “V stredu (10.2.) vyšetrovateľ vzniesol obvinenie 33 ročnému Petrovi z obce Pusté Úľany za zločin lúpeže a zločin nedovoleného ozbrojovania. Zároveň spracoval podnet pre prokurátora na vzatie obvineného do väzby. V prípade uznania viny mu za ozbrojenú lúpež a nedovolené ozbrojovanie hrozí odňatie slobody na sedem až dvanásť rokov,“ informuje trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM