Zuzana Vajayová Rôzne

Námestie zo spotu MS 2011 je na šampionát a fanúšikov pripravené

Trnavské námestie, ktoré účinkuje v spote Majstrovstiev sveta v hokeji, bude počas celého šampionátu fandiť tomuto športu.

Po prvýkrát pri konaní vrcholového šampionátu sa budú môcť fanúšikovia stretať vo fanzóne priamo pod mestskou vežou a sledovať jednotlivé duely MS 2011 na veľkoplošnej obrazovke. K tomu majú po celý čas turnaja zabezpečené nielen stánky s občerstvením, ale aj rad kultúrnych a zábavných podujatí. Napríklad po úplne prvom zápase šampionátu v piatok 29. apríla popoludní vystúpi folklórny súbor Trnafčan a ukáže tradičné Stavanie mája, hodinu pred zápasom slovenského tímu proti Slovinsku sa publiku predstaví trnavská roková kapela Golden Vein. V ponuke budú aj spomienkové šály s nápisom Trnava fandí hokeju.

„Hoci Trnava možno nie je typicky hokejové mesto, veríme, že obyvatelia mesta i návštevníci využijú možnosť fandiť slovenskému tímu spoločne. Našim cieľom bolo priniesť niečo nové na oživenie a zatraktívnenie centra,“ predstavili zámer organizátori akcie Ivan Novotný a Patrik Pokorný.

Trojičné námestie v Trnave si vybrali tvorcovia oficiálneho spotu MS 2011 a „premenili“ ho na ľadovú plochu. Trnavčania sú radi, že sa teraz dostane do celého sveta.

Zdroj: TASR Foto: Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM