Dominika Handzušová Rôzne

Nápaditá videopozvánka na Trnavský rínek 2014: Cukru sa pohrali s gaštanmi

Kapitulská ulica aj v októbri ožije poctivými a chutnými produktami. Organizátori Trnavského rínku museli vyberať spomedzi 130 žiadostí na predaj, priestor dostane okolo osemdesiat.

Ilustračný obrázok k článku Nápaditá videopozvánka na Trnavský rínek 2014: Cukru sa pohrali s gaštanmi
Foto: Dominika Handzušová

V sobotu 18. októbra si od 9:00 hod. do 17:00 hod. rozložia na Kapitulskej ulici svoje stánky predajcovia od výmyslu sveta. Dobré jedlo, pekné veci, burza kníh, pouličná hudba, tvorivé dielne a aktivity pre deti – to sú hlavné odvetvia, ktoré na Trnavskom rínku nesmú chýbať.

Prepojenie s parkom

Po začiatkoch na Divadelnej ulici sa Rínek presunul na Kapitulskú. Organizátorom sa dostalo výrazne pozitívneho ohlasu na tento krok. „Ľudia si pochvaľovali najmä väčší priestor, ktorý širšia ulica poskytla, ale aj priľahlý park ako priestor pre rôzne workshopy a na príjemné posedenie v tieni stromov,“ potvrdili organizátorky Miroslava Hlinčíková a Júlia Č. Oravcová. Podľa ich informácií sa o hudobný program postará kapela Carpet Cabinet a rodina Mazúrovcov z Košolnej. Park sa premení na oddychovú zónu pod korunami stromov.

Kreatívna Trnava

Na Trnavskom rínku sa predstavia overení obľúbení predajcovia, ale aj nováčikovia. „Prišlo nám približne 130 žiadostí o predaj. Je veľmi ťažké z nich vyberať. Zistili sme, že v Trnave a jej okolí žije veľmi veľa šikovných a kreatívnych ľudí. Žiaľ, nie je možné vyhovieť všetkým a mrzí nás, ak sme museli niekoho sklamať. Zakaždým sa snažíme zachovať obľúbených a vyhľadávaných predajcov, no zároveň dať možnosť aj novým zaujímavým tvorcom, takže zvedaví návštevníci Rínku sa zase majú na čo tešiť,“ uviedli organizátorky.

Pre jesenný Trnavský rínek pripravili spolu s kreatívnym štúdiom Cukru aj videopozvánku, ktorá približuje jesenný duch akcie. Pozrieť si ju môžete vo videogalérii.

Foto: ilustračné

Pozvánka na Trnavský rínek 2014
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM