Monika Hanigovská Samospráva

Nastanú zmeny: Predseda TTSK Viskupič by mal mať štyroch podpredsedov

V zastupiteľstve TTSK môžu nastať zmeny. Črtajú sa štyria podpredsedovia, doteraz boli traja. Rokovalo sa aj o rozpočte.

Ilustračný obrázok k článku Nastanú zmeny: Predseda TTSK Viskupič by mal mať štyroch podpredsedov
Zdroj: TASR

Predseda Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) Jozef Viskupič sa vo štvrtok,7. decembra stretol s predstaviteľmi poslaneckých klubov krajského zastupiteľstva.

Rokovali o konštituovaní orgánov TTSK a budúcoročnom rozpočte. Krajské zastupiteľstvo sa otázkami bude zaoberať na svojom zasadnutí v stredu 20. decembra.

Informoval o tom Ivan Krajčovič z komunikačného odboru TTSK. Z rokovania, ako uviedol, vyplynulo, že predseda bude mať v tomto volebnom období štyroch podpredsedov. Doteraz boli traja.

„O konkrétnych personálnych návrhoch sa bude rokovať v najbližšom čase. Zástupcovia poslaneckých klubov sa rovnako dohodli na vytvorení Rady TTSK, ktorá bude mať 13 členov. Definitívne dohody o personálnom obsadení komisií zastupiteľstva budú prebiehať v jednotlivých kluboch, ktoré nominujú svojich zástupcov,“ dodal Krajčovič.

V zastupiteľstve TTSK vznikli štyri poslanecké kluby – klub SMK, klub OĽaNO-KDH-SaS, klub nezávislých Za lepší Trnavský kraj a Klub nezávislých poslancov TTSK 2017–2022.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM