Erik Bojničan Krimi Krimi

Nehoda neďaleko nášho mesta: Osobné auto sa zrazilo s kamiónom, v akcii vrtuľník!

Neďaleko nášho mesta sa podľa mužov zákona stala dopravná nehoda pri ktorej sa zrazilo osobné auto s kamiónom. Vodičku (40) previezli vrtuľníkom do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda neďaleko nášho mesta: Osobné auto sa zrazilo s kamiónom, v akcii vrtuľník!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Polícia, ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová dokumentuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes asi o 11:45 na Bielej Hore za obcou Trstín smerom na Jablonicu.

„40-ročná vodička osobného auta prešla z nezistených príčin do protismeru, kde sa zrazila s kamiónom. V dôsledku nehody utrpela vodička zranenia a bola prevezená vrtuľníkom do nemocnice,“ informovala hovorkyňa

Iné osoby sa pri nehode podľa mužov zákona nezranili, dychová skúška u vodiča kamiónu bola negatívna a vodičke bude na vylúčenie alkoholu odobratá krv. „Cesta je v úseku neprejazdná, polícia na mieste riadi odklon,“ pokračuje Kredatusová.

Polícia podľa ich slov upozorňuje vodičov, aby rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam a iným okolnostiam. „Obzvlášť na kľukatej ceste treba zvýšiť opatrnosť, znížiť rýchlosť a niekedy sa obrniť trpezlivosťou,“ dodala hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM