Dominika Handzušová Krimi

Nezabudnuteľná služba: Policajti zachránili život žene (64)

Policajti Marek Kupka a Richard Bartoš na svoju službu len tak nezabudnú. Spolu s ochotnou okoloidúcou lekárkou (27) zachránili život žene (64).

Ilustračný obrázok k článku Nezabudnuteľná služba: Policajti zachránili život žene (64)
Zdroj: TASR

Počas hliadkovej služby sa policajti v stredu 4. marca pohybovali poobede na autobusovej stanici. Pred nimi zastavilo auto Škoda Fabia. Z auta nik nevystupoval a nakoľko mohlo tvoriť cestnú prekážku, policajti išli situáciu ihneď preveriť.

Strácala vedomie

„Za volantom našli ženu, ktorá strácala vedomie. Vytiahli ju z auta na najbližšiu lavičku a uložili ju do stabilizovanej polohy. Jeden z policajtov na ženu hovoril a druhý ihneď kontaktoval linku 155,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave, Mária Linkešová.

Ako ďalej uviedla, kým policajti čakali na sanitku, pristavila sa pri nich okoloidúca žena. Šlo o mladú lekárku (27) z Papradna.

Na sanitku nečakali, previezli ju do nemocnice

„Karolína B. policajtom uviedla, že ide pravdepodobne o cievnu mozgovú príhodu. Jej stav sa stále zhoršoval. Na výjazd sanitky nemohli dlhšie čakať, preto ženu (64) z Leopoldova previezli v ohrození života za pomoci majákov do trnavskej nemocnice,“ dodala Linkešová.

Ochotná lekárka neváhala pomôcť pri záchrane života a robila policajtom doprovod. Ženu potom polícia odviezla späť na autobusovú stanicu v Trnave.

Čítajte tiež: Bezcitný tandem matky s dcérou zaútočil na bezbrannú dôchodkyňu (85)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM