Správy

Nový nápad s meganápisom #TRNAVA: Mesto prezradilo zaujímavý plán!

Veľký nápis #TRNAVA netreba obyvateľom nášho mesta obzvlášť predstavovať. Radnica však s ním má ďalší plán. Dostala totiž zaujímavý nápad.

Ilustračný obrázok k článku Nový nápad s meganápisom #TRNAVA: Mesto prezradilo zaujímavý plán!
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Podobu 9-metrového nápisu #TRNAVA, ktorý je od konca apríla inštalovaný na pešej zóne, si budú môcť Trnavčania kúpiť čoskoro aj na tričkách. Mesto sa rozhodlo ho preniesť zatiaľ na limitovanú sériu pre ženy, mužov i deti v rôznych odtieňoch modrej. „Mali by byť k dispozícii začiatkom augusta,“ povedal vedúci úseku kultúry na trnavskej radnici Peter Cagala, ktorý je iniciátorom inštalovania nápisu.

Ten pozostáva zo šiestich písmen a mriežky, ktorá sa používa na sociálnych sieťach a znamená príslušnosť k niečomu. „My takto chceme zdôrazniť príslušnosť k nášmu mestu, k Trnave. Najmä u mladých Trnavčanov je tento postoj dôležité vytvárať,“ povedal Cagala.

Každý zo znakov vyzdobili trnavskí výtvarníci svojím autorským rukopisom, miesto sa stalo ďalším obľúbeným na fotografovanie domácich i návštevníkov mesta. „Uvidíme, ako sa budú tričká s nápisom predávať a potom prípadne objednáme ďalšie,“ dodal Cagala.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia.":https://www.facebook.com/…84995295864/?…

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM