Monika Hanigovská Rôzne

Obrátili sme sa rovno na trnavské kúpaliská: OTÁZKA, ktorá zaujíma nejedného milovníka kúpania

Milovníci vodných radovánok, zbystrite pozornosť. Obrátili sme sa priamo na trnavské kúpaliská s otázkou, ktorá zaujíma nejedného z vás.

Ilustračný obrázok k článku Obrátili sme sa rovno na trnavské kúpaliská: OTÁZKA, ktorá zaujíma nejedného milovníka kúpania
Zdroj: TASR

Leto a aj veľké školské prázdniny sú stále v plnom prúde. Mnohí si v týchto dňoch užívajú vodné radovánky a to aj na trnavských kúpaliskách. Práve na ne sme sa obrátili s otázkou, ktorá s čoraz bližším koncom augusta zaujíma nejdeného milovníka kúpania sa. A to, či trnavské kúpaliská budú otvorené ešte aj v septembri. Aké odpovede sme z jednotlivých prevádzok dostali?

S danou otázkou sme sa obrátili aj na kúpalisko Castiglione. „Do 3. septembra by sme mali mať kúpalisko otvorené. Ďalšie dni však nezaručujeme, že bude kúpalisko v prevádzke. Všetko však záleží od počasia,“ povedal pre náš spravodajský portál Miroslav Chĺpek, z letného kúpaliska Castiglione. Ako ďalej dodal, v septembri by malo byť kúpalisko otvorené tak ako doteraz, teda od 09.00 hod. do 19.00 hod.

Aj prírodné kúpalisko v prímestskej rekreačnej lokalite Kamenný mlyn navštevujú v týchto dňoch milovníci vodných radovánok. Zisťovali sme, či spomínané kúpalisko otvorí návštevníkom svoje brány aj po auguste. „Po auguste budeme mať otvorené kúpalisko podľa počasia. Napríklad minulý rok sme mali kúpalisko otvorené do piateho septembra,“ prezradila pracovníčka zo spoločnosti EKO-REKREA, ktorá prevádzkuje kúpalisko Kamenný Mlyn.

S danou otázkou sme sa napokon obrátili aj na aquapark Relax Aqua & Spa v Trnave. Ten prevádzkuje aj vonkajšie kúpalisko. „Naše vonkajšie kúpalisko bude v septembri otvorené podľa počasia. Je však možné, že bude otvorené,“ informovala nás pracovníčka zo spomínaného aquaparku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM