Monika Hanigovská Rôzne

OBRAZOM priamo z miesta: Trnavčania sa môžu tešiť na novú lákavú lokalitu!

Trnavčania sa majú na čo tešiť. V športovom areáli Slávia rekonštrukciou vzniká nová atraktívna lokalita. Boli sme sa tam pozrieť.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM priamo z miesta: Trnavčania sa môžu tešiť na novú lákavú lokalitu!
12
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

V športovom areáli Slávia v Trnave prebieha rekonštrukcia známeho detského ihriska. Vynovené ihrisko poteší mnohých vyznávačov oddychu a športovania. Boli sme sa pozrieť priamo na mieste, ako obnova pokračuje a ako to tam vyzerá.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Ako nám uviedol hovorca mesta Pavol Tomašovič, v tejto lokalite bolo ihrisko v zlom technickom stave a vzhľadom na zrekonštruované atletické ihrisko s viacerými športovými funkciami bolo pre celkové dotvorenie areálu potrebné zrekonštruovať aj túto časť. Trnavčania sa tak môžu tešiť na novú lákavú lokalitu.

Na novom detskom ihrisku už teraz môžete vidieť nápadný farebný detský kruh, či viaceré detské prvky, ktoré ešte čakajú na svoju konečnú podobu. Myslelo sa aj na staršie deti i mládež. Po pravej strane detského ihriska si môžu okoloidúci povšimnúť ešte nerozbalené jednotlivé cvičiace stroje, určené pre starších. Ihrisko tak plynule prechádza do avizovaného fitparku – na užšej časti riešenej lokality.

Napriek tomu, že projekt nie je ešte dokončený, na spomínanom ihrisku sa dá už teraz vidieť napríklad aj oddychová zóna pod stromami. Okrem rekonštrukcie detského ihriska mesto myslelo aj na zeleň. Areál Slávie v týchto dňoch skrášluje 20 celtisov, ktoré vysadili dobrovoľníci.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Známe detské ihrisko v Trnave mení look: FOTO priamo z miesta!
12
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM